Esra3177 Femara tablet yazılmış . Adetin 3. Başlanacak . Günde 1 defa kullanacaksın ve 5 gün kullanacaksın. Eczane calısanıyım bu ilacı da cok kullandım
Deletedmom_85 Esra3177 tamam ama hangi femara dozajı mg falan yazmıyor mu ? Mesela Google giriip baktığımda da bi pembe kutu var bir mavi. Neden başka başka bunlar 🥲 bide tablet olarak mı yazmış kutu değil mi
Esra3177 Deletedmom_85 femara tb 2,5 mg Tek çeşit ilaç bu ilaç . Sadece kutusu değilmiş . Suan ki kutusu pembe olan
Esra3177 Deletedmom_85 İlacın adı femara tablet . Yani femara kapsül veya krem değil Formu tablet olduğu için tablet yazılmış. Pahalı bi ilaç Bazı eczaneler kaç tane kullanacaksan içinden çıkarıp veryor. Bazı eczaneler acmıyor kutu olarak veriyor. İçinde 30 tane var .
Deletedmom_85 Kızlar ben gidiyorum yemek yapmaya geldiğimde bir sürü eczacı görmek istiyorum bu postta lütfen 😄 işin gırgırı tabi maksat post çıksın yukarı 🤣
Deletedmom_85 70_siradanbiri neden doktor bi tanecik iç demiş ki ya 🥲 şöyle bol bol içeydim de etkisini göstereydi🤣 hazır yakalamışken sorayım işe yaradı mı Femara? Kaçıncı kullanmada fayda gördün? Gördüysen şayet. Ay işe yaramış olsun ya🥲
Deletedmom_85 Esra3177 ay kutuyu açtırsa mı ki eşim ya, doktor tutmazsa aşılamaya geçeriz dedi ziyan olacak elimde yoksa. İnşallah içinden veriliyordur. Gerçekten çok teşekkür ederim 💜
70_siradanbiri Deletedmom_85 zaten çok etkili bir ilaç merak etme kullandığım zaman yumurtalarim iyi gelişmişti ama nasip olmadı şuan tup bebek surecindeyim insallah sen de ise yarar😍
Esra3177 Deletedmom_85 actırma ihtimaliniz varsa actırın boşuna elinizde kalmasın ama belki aşılamada da kullanırsınız bilemiyorum orasını
Deletedmom_85 Esra3177 anladım tamamdır tane hesabına göre alıyorlar o zaman parasını da içinden kaç tane çıkıyor peki onu da sormuş olayım kusura bakmazsanıx