Sarayhelvasi Kızlar yenidoğan 1takım (8li) , 0-3ay 1 takım (10lu) hastane çıkışı var bebeğimin sizce yeter mi? Bi tane daha yeni doğan alsam mı ki? Çünkü 0-3aylık ek ikili alt üst falan aldım yine.
deletedmom01 Sarayhelvasi 2gun kalacaksiniz yedek kiyafet alin bence. Bende bi 10lu takım . 1tane 5lı takım yada pijama üst alıcam bide mevsimine gore tulum alıcam corap eldiven yedek zıbın alırm 2tane falan zaten hastane cikisindada var. Doguma girerken hemsireye hangisini vereceginizi ayarlyn hastanedn cikarknde hangisini giydirceksniz ayarlayin benim dusuncem.☺
Tunti Sarayhelvasi canım 0-3 aylar ilk zamanlar çok büyük oluyor. Hastanede rahat etmesi için bi kaç tane yenidoğan bedeninde koy derim ben. Özellikle çıtçıtlı badylerden yanına yedek almayı unutma.
Pinarr Sarayhelvasi ben hastane çıkışı 1 adet aldım. Yaptırttım onu özel hatta çekimde de kullanırım diye. Onun dışında 3 takım koydum tulum eldivenli şapkalı takım olarak ne olur ne olmaz die de 5 tane zıbın koydum. 4ü uzun 1 i kısa kollu. Ekstra çorap ve hastaneden çıkarken üşümesin die zıbın içine giydirmek için de kendinden ayaklı tek alt koydum. Ağız mendilleri koymayı da unutmayın 🙂
KardelenAnnesi Bende 2 takım almıstım yeterli. Ek olarak yedek kıyafetler koymustum yanına tulum zıbın alt üst vb
Sarayhelvasi KardelenAnnesi yenidoğan için mi yedek aldınız? Ben 0-3 ay için yedek aldım.. yetmeyebilir o zaman yenidoğan 8li? Hastanede 2gün durcaz kısmetse yetmezse 0-3 aylıktan giydirsek büyük olur sanırım
gizemmm Bende bi tane 5li hastane çıkışı aldım renk desen beğenemiyorum pek Diğerlerini tek tek benzer renkler alıp takım yaptım Alt üst pijama takımları varsa 2-3 tane öyle koydum çıtçıtlı zıbınlarla beraber yeterli bence
Sarayhelvasi gizemmm hımmm. Ben Dediğiniz gibi ikili alt yanda ikili üst diye 0-3 aylık ekledim. Yenidoğan bakayım birde?
KardelenAnnesi Sarayhelvasi yenidogan için yedek almıstım kusma batma olabilir diye bebeginizin dogacağı kilosuna da bağlı belki iri olacak ve siz 3-6ay arası giydireceksiniz o yüzden yedek koymakta her zaman fayda var ben yeni doğan iki takım 10lu set almıstım.
gizemmm Sarayhelvasi yenidoğan iki takım olsa yeter bence ben bi hemşireye vereceğim yenidoğan takımı yaptım Bi de hastaneden çıkarken Diğerleri 0-3 ay zıbınlar yenidoğan sadece bi de
Sarayhelvasi Peki kızlar oğlum olacak kısmetse nerelerden baktınız şu fotoğraflık hastane çıkışlarına?
Pinarr Sarayhelvasi çıtçıtlı badiler 🙂 hazır çanta gidiyor temiz kalan kalır ama kakası bulaşabiliyormuş pislenebiliyormuş o yüzden fazla fazla koydum. Takımların harici 2 çift eldiven de koydum ben ayrıca. Çorap da dediğim gibi.
Tunti Sarayhelvasi en az 3 tane alsan iyi aslında bi tane doğumhaneden çıkarken istiyorlar o baya kirleniyor. Bir tanesini hastanede yatarken kullanıyorsun bir de çıkarken giydirdiğin olsun🙂
humaninannesi61 Ben 2 tane 5li aldım bitane de ismine özel yaptırdım o da 5li. Geri kalanlar alt üst takım yaptım.👍🏻
Tunti Sarayhelvasi çıtçıtlı body üstüne de tulum olsa yetiyor canım. Şapka eldiven çorap birde. Ben 10lu takımdaki çoğu şeyi kullanmadım
semabrcn 2 takım hast çıkışı bir takımda tulum şapka takımı var yedek body pijama da koydum bol bol ama ihtiyacım kalmaz diye düşünüyorum tedbiren kendimi güvende hissediyorum 😂