tubbis Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 12. günü bugün mide bulantısı baş dönmesi halsizlik hepsini yaşıyorum bi umutla erken gebelik testi aldım az önce yaptım negatif silik çizgi bile yok böyle olup sonradan pozitifi gören var mı?🥺
Btlklnc tubbis Sabredin kuzum acele etmeyın psikolojisi bozuluyor insanın hakkaten üzülme nolur dua edıcem senın icin 😊
Sibelcnr tubbis 2 sene uğraştım 1 düşük yaşadım hic ummadigim anda bayram sabahi hamile oldugumu ogrendim herseyi birakmistim yapmiyoduk korunuyoduk salmistik herseyi allahin takdiri hic bir zaman belli olmaz sen once piskolojini rahatlat bak umur işigi mucizesi nasil yaniyo
123bebegim tubbis ne zaman istemesen emin ol o zaman bir bakıyorsun bebeğin seninle beraber tecrübe ederek konuşuruyorum kaç ay öncesi düşünmekten akıl kalmamıştı neden olmuyor acaba diye sonra bosverdm dedim Allah’ın var bir bildiği boşverdim baktım hamileyim 5 haftalıktı öğrendiğimde biliyorum zor ama takmamaya çalış o zaman mucizen sesminle olur ❤️
tubbis Btlklnc üçüncü iğnem bu ilki tutmuştu bebeğimi kaybettim şimdi yine aynı şeyleri yaşayınca test yapmak istedim dayanamadım ama negatifti 🥺
Esraod İlk 20 30 saniyede sonuç veriyor sonrasını umut edip bakarsan kendini üzersin. Ben de çok istediğim zamanlarda ertesi gün bile çöpten almıştım. Rabbim şifanı versin inşallah ❤️
tubbis Esraod çıkmadı ki zaten ikinci çizgi hiç,ilk gebeliğim de 17. gün test yapıp öğrenmiştim ama bu defa dayanamadım ve merak ediyorum acaba 12. günden sonra pozitifi gören var mı
Esraod tubbis ben adetime 8 gün kala öğrenmiştim. Her ne olursa olsun psikolojinin de önemli bir rol oynadığını unutmamak lazım…
Aybeniz Esraod o nasl oluyo 8 gün kala zaten adettn bi hafta 10 gün öncesi yumurtlama zamanına denk gelıyo canm☺️
Esraod Aybeniz herkesin yumurtlama dönemi aynı değil (ben pcos hastasıyım) yumurtlama dönemi 8 değil 15 biliyorum ayrıca yani tam ortası
Aybeniz Esraod zaten 8 demedm cnm siz 8 gün önce deynce sasrdm aynn pcos larn farklı oluyo yumrtlaması hayrlısı olsn💖
Esraod Herneyse, konu benim yumurtlama dönemim ya da test sonucum değil.Minik bile olsa yardımcı olduysam ne mutlu,söylediklerimin içerisinden size lazım olanı alırsınız kalanı sizin ve umudunuzun.
tubbis Sibelcnr ben de 3 defa iğne oldum ilki tutmuştu kalbi durdu bebeğimin ikincisi tutmadı üçüncüde de işte 12. gün idrar testin de hiçbirşey çıkmadı ben de ümidimi kestim artık pes ediyorum
Sibelcnr Bfduam yani korunmak dedigim yapmiyoduk bilerek ama dikkatte etmiyoduk tabi cunku her yapisimizda olumsuz sonuctu bizde olursa olur moduna girmistik demekki nasil olduysa denk geldi yani tamamen korunma yoktu
Sibelcnr tubbis pes etme ben pcos hastasiyim 2 sene denedim neler yaptim ilaclar tedaviler birkere oldu 5 haftalık düştü sonra hic ummadigims anda oldu tamamen kafanı Bosaltip rahatla kendine bedenine zaman ver ne kdr dusunup ustelersen bunyen okdr reddediyo elbette olacak umudunu kaybetme birde sogan kürünü denemelisin oda cok etkili
tubbis 123bebegim ama insan çok yoruluyor artık bir de kayıbın varsa o duyguyu tatmışsan daha önce daha çok üzülüp sabırsızlanıyorsun,kesinlikle hrrşey kafada bitiyor
tubbis bademli_puding 6 gün var adetime bilmiyorum 15-16 gün tekrar pozitifi gören var ama sanmıyorum olsa çıkardı 12. gün sadece kuruma çizgisi var