esrayyy Kızlar merhaba, 10. Haftamdayım doktor ilaç yazdı 8 den beri kullanıyordum gece yatmadan ama artık oda işe yaramıyor gün boyu midem bulanıyor 3 gündür ne yenir ne yapılır lütfen yardım 💆🏻♀️
ilaydaaltann_ esrayyy Ben midem bulandıkça limonlu su ictim. Küçük pet siseye bir limonu sıktım bulandikca 1 2 yudum ictim oyle iyi geldi bana
lilyum-12 Aynısını bende çekiyorum üstelik 7 haftalık şuan 5+5 de başladı ilk gebeliğimde de aynısını olmuştu mide bulantısı ve kusmaktan bıktım prilam+metpamid kullanıyorum geçmiyo azalmıyo da
lilyum-12 esrayyy aynen öyle hiç oğlumda da yaşadım hatta daha beterdi 6 kilo vermiştim ilaç fayda etmiyo maalesef ama şey demişti doktorum miden bulandıkça bebeğin sağlıkla büyüyo demektir içini ferah tut derdi öyle düşünmek lazım:)
Cubukmakarna Habgi ilacı yazdı acaba. Benmde ilkinde yazdığı ilaç çok fayda etmemişti ikinci hamileliğimde prilam yazdı gece yatmadan 2 tane içince çok iyi geldi
esrayyy Cubukmakarna bana da prilam yazdı gece uyumadan 2 tane içiyorum ama 2 hafta çok işe yaradı bitirmişti tamamen mide bulantımı ama git gide vücudum bağışıklık kazandı ilaca galiba işe yaramıyor
lilyum-12 Cubukmakarna prilam ve metpamid kullanıyorum bana mısın demiyo prilam iki kere metpamid 1 kere
mom1baby Prilam bende de önce biraz işe yaradı 2-3 hafta şimdi asla yaramıyor.. bulantılarım ve kusmalarım devam ediyor tek bildiğim 15dkda bi bi şey yemeye çalışmak azıcık aç kalınca çook daha fazla artıyor. Çok ama çok bunaldım ben de