Mommyanne Nst sancı 3 kere 100 cıktı ancak açılmam yarım cm yatış yapılmadı ben acı ağrı hissetmedim sadece kasıldım aynı durumu yaşayan var mı ya da acı ağrı hissetme nst kac olunca oluyor
Zuhalsebu Mommyanne su gelmişse daha çok hissedilir diye biliyorum haricinde benim suyum gelmişken açılmam 3 cm iken dediğiniz gibi sadece bi kasılmaydı zor değildi 100 sancı ama açılmam 6 7 cm olduğunda 30 gelen sancı 100den daha zordu
zeynepikra_61 Mommyanne sadece kasılma şeklin de hissettim ağrı acı sancı yoktu ama 100lere falan çıkıyordu nst de bu da bir tür sancı çeşidi tabi 🤷🏻♀️
girl_boy_annesi Mommyanne Aslınca nst de Çıkan sancı açılmaya göre daha çok can yakıyor 5 cm iken 30 çıkan sancı bile kıvrandırıyordu 🥺
Mommyanne Zuhalsebu Doktorum acı eşiğin yüksek dedi çünkü sadece hafif bir sancı hissettim , yani dediğin gibi o zaman açılma oldukça mı acıyı daha fazla hissedicem . Ama acı eşiğimin yüksek oldugunu gösteriyormu diyede içime bir umut doldu 😀
Zuhalsebu Mommyanne acısı artıyormuş dediler bana, arttı da ama suniden mi kendi sancım olsa da artar mıydı bilmiyorum, belki de açlık yorgunlukla gücüm kalmamış fazla gelmiş de olabilir 😅
zeynepikra_61 Mommyanne evet öyleymiş 2 cm de açıklığım vardı sonrasında suni sancı verdiler doğum yaptım ama bazen sadece kasılma yetersiz oluyor doğumun başlaması için 🙏🏻
Mommyanne girl_boy_annesi Açılma artıkca diyebiliriz o zaman.. şuan 10 dkda bir kasılıyorum ama acısız