Gulsahcicek Sezeryan dan sonra alt muayene oluyor mu ? Sadece kesi yapılan bölgemi kontrol ediliyor süreci anlatabilir mi sezeryan yapmış kişiler
gokce66 Gulsahcicek 14 yıl önce olmuştum attan muayene yoktu. Yapıştırma yöntemiyle karnımı dikmişlerdi kontrolde de bantı söküp ameliyatlı yerime baktılar sadece
Ebbruc Gulsahcicek 14 gün önce sezeryan oldum, 4.gün kontrole gittim. Normal ultrasonla baktı rahimde vs bi sıkıntı var mı diye, idrar torbamı kontrol etti yine ultrason cihazıyla onun haricinde bişey yapmadı bide dıştan dikişlere baktı o kadar
kocisininprensesi Gulsahcicek yapıştırma oldu bende ilk kızımda, doğumdan sonra kontrolde sadece ultrason ile bakmıştı, birde sezeryan bölgesini kontrol etmişti
2baby1momy Alttan muayene yapılmıyor,sadece dikis yeri kontrol edilip su gecirmez bant takılıyor. Bir de hafif karnina bastirip kanamanin miktarina bakiliyor,çok acısız bir şey o da.
_Mmomy5 Gulsahcicek 3 gün önce ilk muayenemi oldum eliyle bastırıp içinde sıvı birikmiş dedi onu çıkardı baya acıdı tabi 🫤 bana ultrasonla falan bakmadı
benito Gulsahcicek doğum sonrası ilk kontrolde dikişlerim kontrol edildi sadece. Eğer bir rahatsızlık hissetmezsen bir daha kontrole gelmene de gerek yok dedi doktorum
Erbe Gulsahcicek sadece dikiş yerine bakıyorlar bide ultrasonda normal olarak karından bakıp durumunu soluo
Seyma0323 Ya kızlar sezeryan gerçekten çok mu zor😢 ben belki sezeryan olmak istiyorum ama bakanım yok sadece eşim var başarilabilirmiyim
Gulsahcicek Seyma0323 ben sezeryan olucam 9 kasım da Spinal. Benimde eşim olucak birtek yanımda eskisi gibi değil 2-3 güne toparlarsin dedi doktorum
eminegulbalci Gulsahcicek ben 2 yıl önce doğum yaptım ameliyattan çıktıktan sonra odaya gelince alttan 1 kere muayene ettiler kanama miktarına bakmak için zaten uyuşuk olduğu için birşey hissetmiyorsun sonrasında ultrasonla dikişlerin durumuna baktılar
Frkn15mhmmd10 Amaliyat yerine bakılıyor sadece birde bir haft yada on gün sonra doktora ve hastaneye göre degisiyo kontrole çağırıyorlar onda da amaliyat yerine ve karından ultrason ile bakıyorlar rahme falan. Yada alttan ultrasonla baktıkları oluyo okadar