gokce66 -minikkelebegim- kademeli olanından kullanmadım cnm ama kendi kendilerine ayağa kalkmaya başladıkları zaman o beşikten o ayak mutlaka asagi doğru sarkiyo yani ben 6 ay a gozleyebildim 😊
Dogukoo Mdorukk yazdılar mı bilmiyorum okumadım yorumları ama bende park yatak aldım elele mandre hangi materyaller kullanılmış falan yazıyo bebek için sağlıklıymış o yüzden için rahat etti instagramda gördüm dün park yatak zararlıymış kimyasal cart curt altındaki yorumları okudum biri kimyasal hayatımızın içinde her türlü var zaten demiş bu hayatta ne kadar sağlıklı yasıyoruz da bi beşik mi kaldı zararlı olacak yediğimiz içtiğimiz kullandıklarımız hep az da olsa zararlı içeriği olan var o yüzden bence cok takılmamak gerekiyo ne çocuklar var yokluk çinde büyüyo anneleri çöpten yediriyo ama büyüyo çok ince düşünmeye gerek yok takmayalım böyle şeyleri
Denizz4 Dogukoo merhaba ne kadara almıştınız yatağı ve ne zaman aldınız öğrenebilir miyim , ben de aynısından almayı düşünüyorum
Sseennaa Malesef oldukca saglıksız🥺 kullanılan plastik ve kumaşlar inanılmaz derecede kanserojen madde içeryor. Bebeklern özellikle akcigerleri için çok kötü. Park yatak yurtdısında kullanımı coook az ya da ben hiç denk gelmiyorum. Sadece adı üstünde park yatak kalmalı yolculuklarda vs kullanılıyor.Hatta saglık bakanlıkları bu konuda cok titiz. Ahşap veya mobilya yataklar yapılıyor oldukca derin yapılıp öyle kullanılıyor düşne vs olmasın diye. Bende park yatak alacaktım ama şimdi düşünüyorum ne yapsam diye.
Sisife Ben de yoyko aldım. Daha doğurmadım. Almadan önce araştırmak aklıma gelmemişti şimdi marka ile iletişime geçim kumaş toksisite analizi vs var mı diye sorup görmeyi talep edeceğim.
Sseennaa Bir de şöyle bir durum var kimyasal durumuna inanmayan arkadaşlar için; prk yatak dedigimiz ytaklar kısa süreli kullanım için uygundur bu yüzden uzun süreli yani bizdeki gibi cocuk belli bir yaşa gelene kadar kullanımında bebeğin omurgası ve uyku kalitesi içinde hiç önerilmiyor. Marangoza vs cocugun içinde düsmeyecegi bir sekilde bir ahsap yatak yaptırmayı düsünüyorum ben nacizane. Çünkü bakınca orta halli bir park yatakla marangozun yapacagı yatak arasında fiyat farkı yok maddiyatı da düsünmek zorundayız hepimiz.İçerisinede omurga destekliyici bir yatak aldım mı ben bir anne olarak sorumlulugumu uygular ve tedbirimi alırım gerisi Rabbimden. Yani her yerde kimyasaal var bundan ne olacak demekle her yerde trafik var emniyet kemeri takmıcam demek arasında bir fark yok. Kaza oladabilir olmayadabilir sonucta. Tedbir almak dinende sorumlulugumuz bunu da unutmamak gerekir.
Cancan2 Sseennaa bence çok haklısınız bu trend bitti o yüzden karalama yapılıyor demek yerine araştırabilir herkes internette de bir çok blog var bunlarla ilgili yorum yapılan tabi herkesin kendi seçeneği ama bilerekte böyle bir şey yapmak olmaz 🫠
Sseennaa Cancan2 çok tesekkürler. Millet olarak komplo teorilerne cok meyilliyiz acıp arastırsak sacma sapn seylere inanacagımıza biraz bilimsel kaynakları okusak baya yol alıcaz ama malesef komplo teorileri daha cazip geliyor😂
bosyapmaa Sseennaa Yorumunuz için teşekkürler almamıştım ben iki kızıma da çevremde bayağı kullanan var bana da al diyorlar sürekli 🤭
Sseennaa bosyapmaa araştırmayı seviyorum bu tarz seyleri hele ki anne olma yolundayken daha bir dikkatli oldum. Elbette herseyden cocugumuzu koruyamayız ama acıp okuyabilecegimiz internet gibi bir derya varken neden aman ne olursa olsun mantıgında yaşayayım ki😊 cocuklarınız hakkında en hayırlı kararı vereceksinizdir siz inşallah❤️
nurssell Sellcan hiç duymamıştım tercih meselesi tabi çok endişe duyan ahşap beşiklerden alsın ben şahsen aldığım ürünün kaliteli plastikten yapıldığını düşünüyorum ayrıca aslında anlamadan bizde çocuklarda o kadar çok plastik yiyoruz ki maalesef bu durum beni çok fazla endişelendirmedi
zumzum Park yatak aldım. Çok amaçlı kullanılıyor, yer kaplamıyor kaldırılabiliyor. Açıkcası ilk kez duyuyorum böyle birşeyi. Oyuncaklar da da plastik katkılar var, yada bir çok şeyde…
Elifsu01 Mdorukk kızım kullandı memnundum ben yeğenlerimde hep park yatakta yattı gayet de rahat bence hem genişlik açısından hem de düşme riski az.
tecrubesizanneadayi12 Sellcan evet katılıyorum size aşılar, ilaçlar onuda geçtim bebek arabasının plastiği var banyo yaptıkları küvetin plastiği hadi onları da geçtim biberonların emzik kısımlarıda plastik onları çok mu sağlıklı buluyorlar acaba Millet ne çıkaracağını şaşırıyor her gün yeni birşey