Senemturan Aile destek paketi alan lar elektrik yardimindan da yararlaniyormus bugun sans eseri baktm elektrik yardimi eklenmis birde sosyal yardim bilgileri sorgulama yazip e devlete bir bakin bakalim herkese cikmismi
tugcee1372 Senemturan Aa bende baktım şimdi elektrik desteği de çıkmış çok teşekkürler bilgi verdiğiniz için
Rabiakltk5 Senemturan bende baktım banada çıkmış sağol canım haber verdiğin için. Acaba nasıl yardımda bulunuyorlar faturan kadar mı ödeme yapiyolar
Annesininportakali53 Senemturan böyle birsey bende duydum başvurum Eylül de kabul edildi ama Ekim parası yatmadı ptt ikisini bir Kasım da alacaksın dedi elektrik basvurusu ile ilgili birsey bilmiyorum dedi bende e devletten birsey göremedim açıkçası nasıl oluyor
Senemturan Rabiakltk5 rica ederm herkese sanirim otomatik cikmis bu yardim faturayi ptt den yatiriyoruz sanirim belli bi miktar veriliyormus misal faturan 300 geldi diyelim 150 sini onlar veriyor ustunu biz tamamliyoruz cogu kisi gecen ay dan almaya baslamis oyle yapmislar
Senemturan _beybisolar123 komuru bilmiyorumda dogalgaz yardimi da ayni e devlette aile destek basvuru yapiliyor ya o sayfadan en son da dogalgaz yardimi isaretleniyor
Senemturan Annesininportakali53 aile destek odemesini daha yeni alacaksiniz onun icin size hemen cikmamis olabilir elektrge hic basvuru yapmadim happ kids de gormustm bende ordan gecen ay alanlarda var bana bu ay cikmis kasimda yatar dediler