mom1baby Lütfen 9 ay sürdü, doğumda bile kustum, 30 küsürüncü haftadayım hala devam ediyor gibi olumsuz şeyler yazmayın. Morale çok ihtiyacım var. Genel olarak ne zaman geçti bilmek istiyorum sadece
gizemkarla mom1baby hem soru sorup hemde soylemeyin dıyorsunuz :) her dogum , her hamilelik her işleyiş başkadır ama üzgünüm ki benim 5 haftadan suan 36 dayım hala devam edıyor. Prilam içiyorum içmediğim gün lavabodan cıkamıyorum
ferhpnar mom1baby moral bozacak bişey yok mide bulantısı sağlıklı bir gebeliğin işareti bence hiç mide bulantısı olmayanlar sıkıntılı benim bebeğimin kalbi durdu mide bulantım anında kesildi 1 haftada doktor da dedi zaten mide bulantısı aslında iyi bişey sağlıklı gebeliğe işaret diye
mom1baby gizemkarla çok moral bozan insanlar var artık önlememi alıyorum önceden moralim zaten bozuk olumsuz şeyler duyunca daha da bozuluyor
gizemkarla mom1baby bozmayın moralinizi bosverın sağlıklı gelsinde tek istediğimiz bu doktorunuza soyleyın prilam yazdın her gece yatmadan önce için ıyı gelıcektır benım midem cok hassas burun amelıyatı oldugumda 1 gece sabaha kadar ıstıfra ettım yesıl rec ılac yapıldı bana ve doktorum 1000 hastaneden 5 i böyleydi dedi düşünün ilk haftalar cok kotuydu hamılelıkte ama prilam bana cok ıyı geldı gelıyorda hala
mom1baby gizemkarla prilam kullanıyorum dediğiniz gibi gece yatmadan 2 tane ama bulantılarım geçmiyor bir nebze kusmalarımı hafifletti o da her gün değil bazı günler hala çok kötü geçiriyorum. Siz normal yemek falan yiyebiliyor musunuz prilam sayesinde?
gizemkarla mom1baby ilk zamanlar hayır ama ilk 1 ay kotuydum sonra hıcbıseyım olmadı ama ara ara gelıyor yine bulantılarım ama kusma yok sadece bulantı olup gecıyor