Semanurq Şırdan aşeren uluyormu ya zararı varmı onun canım şırdan istiyor hep bu TikTok yüzünden 😄😄 zararlı değilse yicem 😴😴
Babylovebaby Semanurq ay bende çok seviyorum şırdan mumbar kokoreç ama yemedm tutuyorum kendimi🙈Dışarda yapılanların temizliğine malesef güvenemiyorum oda önemli 🙄
Momsy410 Semanurq bem hic yemedim cirdan ama canim sirdan cekiyor. Iskembe falan cekiyor. Guzel mi tadi
Burcumus Semanurq valla ben şuan 33+2 yim bu zamana kadar 5 defa falan şırdan yedim 😁 canın istiyorsa bence bir tane yemelisin bende sıkıntı olmadı çok şükür
Semanurq Momsy410 güzel ama heryerden yenmez heryer yapamaz güzel yerden yersen beğenirsin limon baharatı kendi sosu böyle çok güzel oluyor denemeye değer 😋😋😋
zamaneannesi80 Semanurq ahh benim de tek yediğim sakatat kokoreç 😂 36. Hafta bitmek üzere zor dayandım ama sabrediyorum🙈🤭 sabredin 🙈
cimcimemmmm Semanurq benim de ilk aylarda cok cekti ya 🤤 bi anneminjini yiyebilirim ve annemde bana uzak . O yüzden gidip te yiyemedim disarida . 1-2 defadan bi sey olmaz bebegin cani cekmis gidip yiyebilirsiniz aşırıya kaçmadan 😅
gizemkarla Semanurq yiyebılırsınız sorun yok nefsınızi köreltmek adına yarısını yıyın benım doktorum yasak koymadı herseyı yedım ıctım
ecem11 Semanurq ben de aşeriyorum ve 4 5 kez de yedim temiz yaptığını bildiğim bir yerden 23 haftalık hamileyim çok şükür herşey yolunda🤗
Semanurq zamaneannesi80 benimde erkek erkek milleti işte karnımda bile canı kebap et vs böyle şeyler istiyor ne sebze ne birşey yok 😂