Seymaader sinoli Ben 3 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim,ama bu vjina engeksiyonu.Ordan aldığı sıvıyla baktı,kandan veya idrardan değil :)
EdaGmk sinoli Annelikyukleniyor Su sızıntı şeklinde gelebilir. Nişan falan olmadan da olur. İlk gebeliğimde 24 haftalıkken gelmeye başlamıştı. Testle anlaşılıyodu olup olmadığı. Ama su gelirse hiç durmuyor çamaşır hep ıslak oluyor ve öyle akıntı gibi çok az olmuyo baya ıslanıyor çamaşır altına kaçırmış gibi. Bazılarında dönemlik olup geri düzelebiliyormuş su gelmesi. Bebeğin suyu iyiyse normal derler dorun etme. İçini rahatlatmak için test yaptırabilirsin
sinoli EdaGmk Bugün doktora gideceğim, durdu. İlişkiden sonra olduğu aklıma geldi, 1-2 gün sürüp geçti belki de enfeksiyondandır tahminimce. Teşekkür ederim 🥰
teacherozlem Mommn merhaba kaç haftalık hamilesiniz ve çözüm olarak doktor ne yaptı şimdi uyandım iç çamaşırım su gibi ıslanmış renksiz hatta az pijamam da ıslanmış su mu akıntı mı anlayamadım 30+3 günlük hamileyim
Mommn teacherozlem İki gün hastane de yattım antibiyotik tedavisi gördüm amnisure testi haptılar sızıntı olduğu söylendi 20. Hafta da . Antibiyotiği 2 kutu bitirdim Sonra 23 hafta da tekrarlandı negatif çıktı . Şu an 25. Haftadayım zorlamıyorum dikkat ediyorum kendime çok şükür daha iyiyiz sadece enfeksiyon takibi ve suyuna bakıyorlar her hafta o kadar. Geçmiş olsun inşallah kucağına sağ Salim alırsın