Sevgipoyraz Plesentam rahme yakın olduğu için kanamalar yaşıyorum ve korkuyorum 21.haftamdamfayim böyle olup düzelen var mi varsa kaçıncı haftada düzeldi
gizemkarla Sevgipoyraz 20 haftadan sonra düzelmesi gerekıyor bir kac kafta daha bekleyip bakabilirsnz
Melike1234- Sevgipoyraz plesanta aşağıdaydi doktorum fazla hareket etmemi yasaklamıştı daha aşağı iner diye yukarı çıkmasını bekledik rahmin ağzını kapatmasin diye kapatırsa sezaryen yapacaktı son doğuma girene kadar baktım çok şükür kapanmamış yan tarafta durmuştu suni sancı ile normal doğum gerçekleştirdim
Sibelcnr Sevgipoyraz 18 de benmde oldu plasenta previa dusuk icin hap kullandim igne yaptirdim surekli yattim 19 de gittim sag tarafa ciktigini soyledi sali gunu gidicen tekrar bakalim ne durumda
Evinamin031120 Bana 16.haftada gittiğimde söylemiştir doktorum 20.haftada yerine gelmişti hala yerinde
Evinamin031120 Sevgipoyraz ben sürekli dinlendim ilişkide dikkat ettim ev işi falan yaptım ama ağır iş yapmamaya çalıştım
Denizkizi0203 Şuan 24 haftalığım kanamam oldu hep plasenta aşağıdaydi yaklaşık 7-8 haftadır kanamam yok bebek plesentayi ittirdi yan tarafta şuan ..
Sevgipoyraz Maşallah benimde öyle olur inşallah çok korkuttu doktor beni riskli diye vs kanama geldikce strese giriyorum.peki bu surecte hep yattiniz mi?
Merven7 Benimde plesanta aşağıda denmişti ama bebek büyüdükçe ilerleyen haftalarda düzeliyor sadece hareketlerine dikkat et ağır vs kaldırma kendini yormamalisin stres yapma 30. Haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali varmış
Sevgipoyraz Teşekkür ederim inşallah darısı başıma sizin adınıza çok sevindim herkes kucağına sağlıcakla alsın hayırla alsın inşallah
Melike1234- Sevgipoyraz bu durumdan dolayı değil de ilk haftalarımdan beri vardi düşük tehlikem olduğu için kanamam oluyordu birde ozmn istanbulda deprem olduğundan korkudan artmıştı ignelerle durdurmustuk sonradan da sürekli kanamam devam etti aralarda 36 bitti 37 ye girince hem şu azalmasının hem plesanta için doğum yapmıştım
burcuozcann Benimde aşağıda şimdi 21 hastalığım 15 haftaliktan beri haftada bir kahverengi lekelenmem oluyor doktorum da net bir şey söylemiyor pluton diye bir iğne verdi sadece