Oznurr GamzeBerat cnm bebeğin pozisyonuna doktorun tecrübesine ultrason cihazının kalitesine göre değişiyo bana 11+3te kızımın olacağını söylemişti ama değişme ihtimali oluyo tabi en net 16 hafta
Dnzcngz GamzeBerat 11. Haftamda ikili test sırasında kız ama 14. Haftada gel netleştirelim dedi. 2 gün önce tekrar gittim baya detaylı inceledi ve kesin kız dedi. Bebeğin duruş pozisyonu ve doktorun iyiyse belli oluyor canım.
Esmaesma Hafizeipek sizde demi once kiz sonra erkek dediler? Bende de canim 12 de kiz denildi sora 17 haftada baska bi doktora kontrole girdiyimde erkek denildi☺️
GamzeBerat Ya ben 14 haftalıkken gideceğim belli olsun istiyorum çünkü bir daha 18 haftalıkken gideceğim merak ediyorum 🤗 ilk çocuğumdadavaynısı oldu 18 haftalıkken öğrendim 🙈
Gulgul Ben 12+6 da ikili testi yaptırıken detaylı ultrasona girdim ve doktor %100 erkek dedi hatta göstersi bize ekrandan çok hafif görünüyordu çıkarken emin olmak için perinatolağa tekrat sordum erkek evet dedi ve acabaya bile yer bırakmamış dedi düşün o kadar belliydi
aslhnyz Benim 14.haftada belli oldu doktorum %100 erkek dedi daha sonra ayrıntılı ultrasona gittim onda da bebeğiniz erkek biliyorsunuz değil mi dediler değişmedi yani o zamandan beri
Mutluluk07 13 de kendi doktorum net olmadan söylemedi başka doktora gittim erkek dedi 16. Hafta da kız çıktı hala kız yola devam 100 de 100 dedi haftaya ayrintiliya giricez suan 19. Haftadayız :)
peloo GamzeBerat 14.haftadan snr cinsiyet oluşumu tamamlanıyormuş eğer bebeğinizi güzel bi pozisyonda yakalarsanız öğrenirsiniz 😊