Kızlar pazartesi sabah bir post açmıştım bebek kasılması mı bu diye kasılmalarım başlamıştı sabah takip ettiğimde saatte 3e düştüğünü gördüm dayanamadım doktora gittim içime sinmeyince yatış verdiler ilk direk ama doğum ne zaman olur ne zaman başlar ne kadar yatarsın bilmiyoruz dediler bende öyle olunca yatış kabul etmedim çıktım hastaneden alttan bakıldığında sadece 2 cm açıklık vardı çünkü neyse akşama doğru kasılmalar sıklaştı kasılma olup açılma olmayınca bebek bunalmış içerde hemen sezeryane alalım seni dediler kabul ettim başladım ama ağlamaya 37+4teydik bebek bunaldı falan dedikleri için bir de ben panik yaptım bu defa korkuyorum diye ağlamaya başladım beni iki üç asistan sakinleştirdi doğumdan önce sakinleştirici iğne de yaptılar galiba traji komik olay geliyor birazdan beni ameliyathane aldılar yatıyorum içerde eşime haber verin dedim numarasını istediler bende narkoz etkisiyle eşimin yerine kendi numaramı vermişim ldlflfl doktor arıyor benim telefon çalıyor falan fklflf neyse sonra düzelttik durumu ama gerçekten sürekli sakinleştiren birileri vardı yanımda hele ilk belden iğne vurulurken tuttular beni doktor elektrik çarpacak sakın korkma dedi ilk yapıldı gülerek elektrik çarptı dimi dedi bidaha verdiler ikinciye de güldü bitti bitti dedi ya şen şakrak bi doğum oldu aslında sürekli narkoz etkisiyle konuşup saçmaladım oradaki doktorlar asistanlarda gayet gülerek hoş karşıladılar sürekli her korkuyorum dediğimde sakinleştirdiler kızımın ağlama sesini duyduğumda herşey bitmişti artık benim küçük yavrum gelmişti bugün doğum yapalı 5 gün oldu artık normal hayatıma dönmeye başlıyorum bugün kendi başıma çok rahat yürüyebiliyorum hareket edebiliyorum kızımı alabiliyorum sadece hafif ağrılarım oluyor ama değdi miniğim kucağıma alırken dedim ki Allahım canım ne kadar yanarsa yansın minik mucize için herşeye değer adıyla geldi asel elifim 😍