nolmusnolmus Eşim indirmiş silmiş. Sonra sorduğumda ise is grubu için indirip sildik dedi. Uygulamanın icergini bilemedigim için size soruyorum
Ahsenmom nolmusnolmus Masum bir uygulama gibi görülen ama asla masum olmayan bir uygulama. Whatsap gibi değil. Tanımadığın kişilerin olduğu gruplara girebilirsin.
AzraFarah nolmusnolmus canım bende kullanıyorum, WhatsApp kalkması gibi bir gündem olunca yoğun kullanım olmuştu. Sadece gruplar için kullanıyorum bende. Birçok grup kuruluyor ve telegram üzerinden iletişime geçiliyor
aynenkezoaynen nolmusnolmus Ne amaçla kullandığına bağlı aklında başka şeyler yoksa whatsapp gibi rehberindeki arkadaşlarınla mesajlaşırsın Ama farklı cinlikler peşindeysen de onların önünü açabilen bir uygulama
Kleopatra- nolmusnolmus Arkadaş da bulunuyor. Telegram iyi değil ya, bir ton grup var ne amaçla kullanırsan kullan kötüye de yoruyor insanı.
mavininhertonuu Arkadaşa bulma değil ama milyonlarca grup var istediğine girebiliyosun falan, yararlı kullanan çok ama saçma sapan gruplara giren de çok
zamaneannesi80 nolmusnolmus ben yıllardır kullanıyorum örgü gruplarımız için indirmiştim numaranı kimse bilmeden gruplara girebiliyoruz.. bi ara whatsap sıkıntı olmuştu çoğu kişi öyle tanıştı telegramla.. whatsap gibi bi uygulama ama whatsap da daha geniş kapsamlı ne için kullanıldığına bağlı iyi yada kötü demek için
mimar_anne Bende kullanıyorum hamilelik grupları be haber grupları için eşimde kullanıyor aynı şekilde haber için whatsapp gibi bir şey kötü düşünmeyelim