esma_esma 12ulku40_ normal ultrasonda göründü doktorda daha görünmez ama bi bakalım diye almıştı ultrasona göründü önce ki düşüklerimde daha geç görünmüştü değişiyor sanırım gebelikten gebeliğe
Haticevrl Sinem94 bugün gittim 5+5 olarak görünüyor uygulamaya göre 6+0 hiç Bi sknti yok kese normal 8.80 mm olctu bebeği besleyen kesede oluşmuş haftaya kalp atışı için gidicez sabah coraspirin akşam iğne kullanicam suan lik sağlıklı dedi şükür
Sinem94 Haticevrl çok şükür ilerde haftasını yakalar iğne ile ilk gebeliğin mi olacak daha önce kullanmişmiydin
ebrarmom08 Sinem94 valla öyle ya elimde bir o kadar gamsız bu konuda çocuk az büyüsün şimdi bişey belli olmucak diyor 😂 banada mantıklı geldi şuan agrım yok kanamam yok beklesem iyi olur 7 8 gbi ne zaman denk gelirse giderim artık 😁
Sinem94 Kızlar bugün tekrar kan verdim beta 6086 çıktı doktor 4-5 haftalik civarı dedi bu değerlerde kese görünür diye düşünüyorum
Sinem94 melegimhosgeldin1 bilmiyorum kim bilgisiz kim dengesiz 😁😁 düşük yaptığım gebeliğimde 4 haftalikti beta 3 bindi beta nin haftaya alakası yok bence
melisaugtr Sinem94 7+0 olduk bugün 🤗 keseyi ve bebişimi gördüm şükürler olsun, Çarşamba günü kalp atışı için gidicem 💕
melegimhosgeldin1 Sinem94 Ewet yok benim dusugumdede 6+1 de bakıldı en son 18 binlerdeydi haftanın değerle alakası yok ama bazı Doktrolar var diyo su kadarlık diyo daha bakmadan
2206minik @Sinem94 kuuzm ben bugün gittim keseyi gördüm herşey güzel dedi 10 gün sonra kalp atışına çağırdı