Elifmervee Sadebikahveee kese gayet güzel görünüyor inşallah bir dahaki gidişinizde görürsünüz kalp atışı da duyarsınız 🙏🏼🌸
Sadebikahveee Elifmervee tesekkür ederim bebegi göremeyince 2 haftam zor geçti valla inşallah duyarım gittigimde kalp atışını 🙏🏻😊
Sinem94 Sadebikahveee daha erken cnm normal haftaya görünür 🙏 benimkinde o görünende yolk kesesi bebeğin var olduğuna işaretmiş
2prensesannesiiii melisaugtr daha iyiyim sata göre 10 haftadayım ama 3 4 gün oynuyor gün olarak geride haftaya çarşamba benim randevumda bakalım toparladık mı 🥰🙏🏻 11 olması gerekiyor gittiğimde kusma bulantı sabahları zirvede allah yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻 🥰
melisaugtr 2prensesannesiiii inşallah canım benim 🙏🏻 benimde çok bulantım var artık kusmaya da dönünce ilaç kullanıyorum başladım sabahları ☹️ prilam kullanıyorum canım seninde çok kötüyse doktoruna danış derim
2206minik @Sinem94 kuzum çok sevindim keseyi görmene beni de 15 kalp atışına çağırdı aynı zaman da gideceğiz😍😍kesen güzel duruyor
Sinem94 2206minik sağol kuzum 💖 bizim adet günlerimiz betalarimiz hep aynı gidiyor kalp atışını da aynı gün duyalım inşallah 🤲🤲