Almanyagelini Cansusrg ben 19 haftalıkken hissetmiştim, ama her insanda değişen bir durum. 24.haftaya kadar hissetmeyebile olabiliyormuş, bende hissetmeyi beklerken doktorum söylemişti. Siz de yakında hissedersiniz inşallah, çok güzel bir duygu:)
YeniAnne55 Cansusrg 20haftalikken hissetmeye basladim canim bide duzen konusu var 25haftadan sonra hareketleri duzene giriyomus suan 22haftaligiz hissetmeyincede korkuyorum 3 gundur tik yoktu bugun şükür kımıldadı😊
Kbraldemr Cansusrg ilk gebeliğim ve ben 20. Haftada filan hissederim diye düşünüyordum. 17. Haftada hissettim başlarda göz seyirmesi gibiydi zaman ilerledikçe tekmelere dönüştü 😅
Glbyrk Cansusrg 40 günlükken hissetmeye başladım 😁😁🤰🏻🤰🏻💙 o zamandan belliydi yaramaz olacağı ve hâla devam ediyor yaramazlığı oğluşumun 🤰🏻🤰🏻💙💙😁😁
Cansusrg Almanyagelini Evet canim doktorum banada oyle soyledi Ama ne bilim insan ister istemez kafaya takiyo iste 🤷🏻♀️ insallah cok sagol 😘
SerapToraman Almanyagelini yaa bende 19 haftalikken hissetmeye basladim. Suan 21 haftaligiz çok şükür 😊
Cansusrg YeniAnne55 Evet dimi y’a insan korkuyor Bende Bi kac kere bisey hissettim Ama bidaha olmayinca korktum bide bi arkadasim var oda suan 21 haftalik o 17 haftallikken hissetmeye basladi bebegi resmen tekme felan atiyor distan da gorunuyor bizde tik Yok
eymenimoglusum Cansusrg benim ilk gebeligim evet ama herkeste farkli seyreder ya. Elimi koyup uzandigimda hssediyordum artik gayt net cok sukur
Ozdemirmerve Kızlar benim ilk gebeliğim şuan 20 haftalık oğluşum ama ben 17. Haftadan beri hissediyorum hatta 2 haftadır eşim bile elini koyduğunda hissediyor dışarıdan bakıldığında da gözüküyor şaka gibi 🙄şuanda da fır dönüyor hiç durmuyor fazla hareketli 🤦🏼♀️ Bence her kişinin farklı ilk hamilelik ya da ikinci farketmiyor
Miss Bizdee 22+5 olduk 16.haftada hissetmeye başladım önce ufak ufak pıt pıtlarla başladı 😍simdi daha kuvvetlendi tabiki önceki haline göre çok değişik bi duygu ya insan onun hareketlerine alışınca sanki hep varmış gibi birgün hareket hissetmesen noldu bu çocuk niye oynamiyo diyosun👼rabbim isteyen herkese bu duyguyu hissettirsin inşallah🙏
Sudaba 22 haftaya yaklaşiyordu doktora gidin sorun yok diyorsa merak etmeyin ilk hamilelikte geç oluyormuş hiss etmek