Minikbiranneem Hanımlar benim olduğum yerde hastane iyi değil merkeze gitmek istiyorum 1 saat yol sancım başladıktan sonra yola çıksam 1 saat gidebilir miyim sizce sıkıntı olur mu yol falan yolda dogurmam dimi ay çok telaş yapiyorum
Didemesut Minikbiranneem ben oşsam o telaşla eşime araba kullandırmazdım Allah korusun . Taksi tutup gidin
Seyma0323 Bence yetişilr sancı başladıktan sonra direkt çiksan sonuçta köyde yaşayanlar nasıl yetişiyor
Minikbiranneem -Eflatun- ilk gebeligim güzel bir hastanede doğum yapmak istiyorum sonuçta içimi rahatlattiniz valla teşekkür ederiim
erappp Bencede yetisirdin dogum ilk gebelikler de uzun sürüyor o yüzden doguma yetismen kolay olur birde muayene vs beklemezsin fazla
Edabebek Sancım siklasmadan git çünkü arabada sancı çekmek çok zor bide bir saat mis hareket edemediğim için hafifletemiyosun sanciyi
Minikbiranneem Esrauysal yani aslında benim mecbur değil ama mecbur olanlar da var sizin gibi gidilir yani
Dikkatbebekvar Minikbiranneem bende aynı durumdayim ama benim yol iki saat oyuzden doğuma yakın annemlerde kalırım diye düşünüyorum annemlere on dk hastane
Tekoshi Minikbiranneem benimde 40 dakika yol ve köy yolu, eğer yolda dayanamazsam kenara çektirir ambulans çağırırım diye düşünüyorum 😁
emirtosveannesi Minikbiranneem bende aynı şeyden çok korkuyorum 45 dk falan hastane doktoruma sordum suyun tamamen bosalsa bile çantanı toplayıp havaalanina gidip uçağa binip burdan amerikaya gidersin dogurmadan demisti😄