-MinikveAnnesi- Bebeklerinizdeki burun tıkanıklığını nasıl geçiriyorsunuz nasıl temizliyorsunuz. Görünenleri peceteyle alıyorum fakat bı tıkanıklık var geride sanırım nefes alıp verirken ses çıkıyor burnundan. Burun spreyi ne zaman kullanmaya başladınız
UmutsuzPolyanna -MinikveAnnesi- burun spreyine alıştırmayın canım boşver fizyolojik damlalar var ben ondan kullandım hep başlarda şırınga ile yapılandan çekindiğim için bunu hemen fırt yapıyorum ters çevirip sırtına vuruyorum hemen bir sürü mümük çıkıo içinden iremmççç 🤣🤣 https://images.app.goo.gl/wb8BpdoG5v2TU1d8A
Eylulmom_ -MinikveAnnesi- fizyolojik serum ben yeni doğduğunda hep o şekilde yaptım eczaneden alıp videosunu izleyip yapabilirsin basit bir işlem ama çok rahatlatıyor bebeşi
Ahsenmom -MinikveAnnesi- Serum fizyolojik su verdi doktorumuz. Her bir burun deliğine 3-4 damla sıkıyoruz. Çekim yapmayın burundan dedi doktor çok şaşırdık bizde açıkçası. Şuanda dolu değil ara ara nefes alıp verişinden ses gelirse bu şekilde yapmamizi söyledi
Zeyzey_12 -MinikveAnnesi- doğduğunan beri serum fizyolojik ve nazal aspiratör kullanıyorum. Kafasını sağa çeviriyorum fizyolojiği soldan çıkıyorum sonra tam tersi burnu açılıyor sonra aspiratörle çekiyorum. Hastalığını bile hemen iyileştiriyor hırıltısını alıyor
-MinikveAnnesi- UmutsuzPolyanna e bebekte görmüştüm bundan peki ne zamandan sonra kullanmaya başladın
Eylulmom_ -MinikveAnnesi- valla ilk bende korkuyordum ama sonra dan alıştım fışırt diye sağlı sollu sıkıyordum 😅bir kere yap so tası geliyor
-MinikveAnnesi- Ahsenmom bende aspiratör alsam mı diye düşünüyordum neden öyle dedi acaba sonrasında çıkıyor mu ki sümükler çekmeden
Baharow -MinikveAnnesi- ciğerlere zarar veriyomuş sakın çekme. Çok dolarsa çok güçlü olmamak kaydıyla yarım nefes çekebilirsn ama bn hiç yapmadım sadece sıvı verip sırtına vuruyorum
UmutsuzPolyanna Sevgiiss o linkteki ürünü kullanıyorum canım çocuğu yan yatır damlayı aç yan yatınca üstte kalan burun deliğine yarısını sık çocuğu yüz üstü eline al sırtına vur akan pisliği ağzı burunu temizle sonra diğer yana çevir bu sefer üstte kalan deliğe kalanı sık yine aynı şekilde yüz üstü çevir sırtına vur temizle bu kadarr Sonra bi de hapşırırsa ohh ne ala hiç bişi kalmasss🤩
Birmeleginannesi32 Burun aspiratörü alın serum fizyolojik sıkıp nefesinizle cekin o şekilde hiç bi zararı olmuyor
UmutsuzPolyanna Sevgiiss işte o yüzden hemen sıkar sıkmaz yüz üstü çevirip sırtına vuruyorum canım eğer korkarsan iyice elin ayağına dolaşır biraz soğukkanlı olmak gerek
Baharow Sevgiiss yan çevirip üste kalan deliğe sıkıyorsun. İnternetten izle o kadar basit ki. Basınçlı yapmayacaksın yani bi taraftan sıkıp dişer taraftan sümük çıkmıcak sadece burunu ıslatıyosun gene de kacıyo zaten o yüzden ters cevirip sırtına vuruyosun çok şükür hiçbişe olmuyor korkma