nilsmomy Acemianne8 ben yaptırmadım ama instagramda bir sayfa gördüm ve yaptıkları modeli çok beğendim yaptırsam böyle yaptırırdım. Tabi sayfa güvenilir mi va bilmiyorum araştırıp bakmak lazım
asuyalin Acemianne8 karışmak istemem ama en gereksiz şey. Ona vereceğiniz paraya başka bişey alın. Fiyatlar 350 TL’den başlıyor. İsraf bence.
trakyalikizce Acemianne8 ben kapı süsünü kendim yaptım el emeği olsun ve farklı olsun istedim az maliyetle güzel bir iş çıktı ortaya:) yastığı da lazım bir şey olarak görmediğimden yaptırmadım açıkçası
Rozaanne Acemianne8  Çoğu kişiye eminin çok sade gelecek ama ben kendim yapmayı ve şatafatsız bir model olmasını tercih ettim ❤️
Acemianne8 Rozaanne ellerinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş kendi el emeğiniz olması bile bi ayrıcalık
trakyalikizce Rozaanne bence çok güzel emeğinize sağlık ben de kendim yaptım önemli olan bizim içimize sinmesi☺️🥰
mimar_anne Acemianne8 instagram da Soner süs bebek var ordan fiyat olarak bir şey diyemiyorum hediye bir sorun isterseniz
Shahah Acemianne8 bence çok gereksiz ya ben yaptırdım öylece duruyor heves ediyor insan bı ama şuan yastıkta kapı susude bazanin altında duruyor 😂