Merhaba kızlar. Öncelikle bebeğimin baş çevresi 10 gün önde olduğu için ve çatı kontorlünden sonra doktorum normal doğumda çok zorlanırsın bebek strese girer tramvatik doğum olmasın tecrübelerime güven dediği için birde alt ast karaciğer değerlerimde yüksek gidiyordu bu yüzden doktoruma güvendim ve sezaryen olmaya karar verdim. 24 ekim 38+6 da oldum. Ameliyathaneye geldim anestezi doktoru iğneyi yaptı asla acımadı hiç hissetmedim ama soru soruyorlamış bana cevap vermedim çok korkuyordum heyecanlıydım herkeste anladı zaten. Sonra kendi doktorum geldi bana güven hazırsan başlayalım dedi zaten hemen uyuşmaya başladı. Uzandım ameliyat başlamış bile ben ayaklarımı oynatabiliyorum dediğimde doktorum başladım ben hissediyor musun ded hayır dedim aşırı heyecanlıydım. Sonra birisi saçlara bak dedi doktorum hazırsan saçlarını tarayıp çıkarıyorum dedi o an ince bir ses geldi hayatımda duyduğum en güzel sesti oğlumu bana gösterdi o an çok korktum rengi mor gibiydi ama normalmiş . Sonra çocuk doktoruna verdiler bu çok küçük dedim o an 3840 gram olduğunu söyleyip güldüler yanağıma koydular sıcacıktı . Sonra ameliyat bitti oğlumla birlikte çıktık odaya. Herkes odada bekliyordu bebeğime baktılar annem babam ağlıyordu bana koştular direk aşırı duygulandım ( bende annemle babamın 14 sene sonra tedaviyle olan çocuğuyum) o an çok duygulandım. Sonra ilk yürüyüş zamanına kadar her şey güzeldi. İlk yürüşümü yaptım gece boyu sık sık yürüdüm oğlumu emzirdim. Ona bakıp bakıp benim olduğuna inanamadım. Sezaryenden hiç korkamyın ufak ağrılarınız oluyor ama evladınız güç veriyor emin olun. Birde kesinlikle depend hayat kurtatırır en rahat pijama takımlarınızı götürün. Emin olun rahatlık her şeyden önce geliyo. Soracaklarınız varsa cevaplarım. Rabbim herkese nasip etsin. Burdaki tüm hamiş anneler sağlıkla kucağınıza alın sizlerde inşallah. Sonunda her şey bitiyor evladınızın kokusu tüm ağrılara bedel. Bugün 5 günlük olduk çok şükür karşımda uyuyor miniğim 🤲🏻💙💙