ilaydaaltann_ Kızlar selam. 17+4 günlük hamileyim. Yaklaşık 1 haftadir vajinada mantar var. Doktora gidemedim randevu aldim çarsamba günü gidicem doktora. Ilac kullanmak istemiyorum da. Dogal yollarla nasil geçer bu bilginiz var mı?
uraz_ve_annesi- ilaydaaltann_ doğal yollarla geçmez ne kadar erken tedavi o kadar iyi. Gebelikte manta enfeksiyon erken doğum riski yaratıyor ihmal etmeyin doktorun verdiği ilaçları kullanın
mysweetbabyy ilaydaaltann_ mantar bebeğe zarar vermez ama mantar olduğuna eminseniz doktora gidip muayene olun
ilaydaaltann_ mysweetbabyy bebege zarari yok da ben çok rahatsizim uykudan kalkıyorum kasintisina gittigimde konuscam doktorla.
erappp Bol bol su tüketin baska bir sey yapmayin bana da fotil vs verdiler gecmedi daha 30 haftalık olduk devam ediyor doktor antibiyotik falan yazıyor duruma göre
mysweetbabyy ilaydaaltann_ benimxe var ya böyle su gibi akıyor ortasında beyaz beyaz kalıntılar bazen hafif sarı kalıntı geliyor sinie bozuyor
ilaydaaltann_ mysweetbabyy Valla bilmiyorum ama cildirmama az kaldı. Doktor da geciremezse naparim bilmiyorum
erappp Benim dogumum yaklaştı ama gecmedi dogumdan sonra gecer diyorlar sümüksü beyaz akıntı seklinde devam ediyor bol su ic dedi ilacda vermedi