cslcsl Son 2-3 güne kadar inanılmaz tepinen 2 saatte bir hareketlerini hissettiren bebeğim birden duruldu çok hafif derinden ve ben uyandırırsam ediyor gibi, yeri mi daralıyor duruş şeklini değiştirmiş olabilir mi, benzeri yaşayanlar var mı acaba kızlar
Morkelebek26 cslcsl duruş şeklini değiştirmiş olabilir canım arkası dönükse sırtına doğru vuruyordur ondan yavaş hissediyor olabilirsin 😊
Bnmv-1 cslcsl şuan bizde de aynı dueum 2 gündür hareket çokz az ve derinden hissediyorum ve aşağıda bebek neden bilmiyorum 30+5 haftalığız
erappp Bebek ağırlaştığı icin haretleri azalıyor yeri daraldi çünkü bende e durum aynı korkmayın lutfen yinede hic harwket etmiyor diyorsanız yalandan karniniza vurun tepli verecektir belki uyuyordur
cslcsl Evet tıklatınca tepki veriyor yalnızca geçen haftalardaki gibi değil o yüzden endişelendim Yoksa 5 saatte bir hareket ediyor az da olsa günde 10 hareketi geçiyor vs
cslcsl A_r_m_i07 3 gün kadar hareketsizdi, sonra tekrar eski hareketli düzene geçtik çok şükür, Sabaha karşı inanılmaz bir hareketlenme yaşadım sanırım döndü tam anlayamadım ondan sonra tekrar tekmeler başladı Yaşadınız mı benzerini