Oznur663 Ya kızlar sanırım bu aralar duyduklarımdan etkilendim bilmiyorum sürekli aklıma kötü dusunceler geliyor ya bebeğime bişey olursa ya kaybedersem falan diye kafamdan atamıyorum psikolojim bozuldu artık bu düşüncelerden nasıl kurtulurum
Papatyaa_01 Oznur663 kurtulamıyorum ben :) 17.haftamdayım hala ilk günki gibi olumsuz düşünceler var, bebişim iyi bendede sıkıntı yok ama aklım almıyo çünkü :) hareketlerini hissetsek bence bu kadar olumsuz düşünmeyiz 🤷🏻♀️
Lavivana Oznur663 e Benim de kocam beni aldatrsa diye bişey musallat oldu düşünce:( rüyalarıma gidiyor
Ayguns Vesvese vermeyin kendinize Allah’a emanet edin hiçbir şey olmaz inşallah . Güzel şeyler düşünün kafanızı dağıtacak şeylerle meşgul olun
Ayguns Oznur663 insan aklından ve ağzından çıkan düşüncelerin esiri olabiliyor. Bence tek hamilelik için değil genel olarak hayata bakış açınız pozitif olsun. Bebeğinizde sizi hissediyor hem o yüzden iyi şeyler düşünün 🌺
Oznur663 Papatyaa_01 ben hissediyorum çok şükür de kayınvalidem o gün aramış su bilmem kim çocuğunu kaybetmiş falan bide burda bir kaç post gördüm korkuyorum
Papatyaa_01 Oznur663 evet okuyup duyduklarımızda fazlasıyla etkiliyo yani 🙄 bende genelde okuduklarımdan etkileniyorum 🤷🏻♀️