busraydnc 15+5 iz bizde 12 haftada erkek gibi dedi Salı tekrar gidicem o zaman söylerim demişti sağlıklı olsun gerisi önemli değil 🤲 bulantılarım bitti ama dün de bel ağrım başladı bakalım hayırlısı inş normaldir
Anneperi busraydnc Bana da kız gibi dedi emin olamadık 17.haftayı bulsun istedik çarşamba perşembe gireceğim
Anneperi Cnsadl Uygulama bende 11 nisan gözüküyor. Usg ye göre 7 Nisan gözüküyor. Sizin daha erken olmalı 17.hafta iseniz son adet hangi tarih
Dlkzz Maysaamoms5 16+2 olduk. 3 kasımda randevum var inşallah minnoşum gösterirse cinsiyet öğreneceğiz meraktayız 🤭
Maysaamoms5 Dlkzz inş öğrenirsin kuuzumm 🥰benimde 14 Kasım muanem zaman geçmiyor vallah 😬inş bende öğrenirim kesin
mucizebebegimmm Maysaamoms5 15+2 olduk. Cinsiyeti de öğrendik. Baştan beri kız bekledik erkek dediler hemde %99 😂 sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah ♥️
Dlkzz Maysaamoms5 insallah canım öğrenebilirim. Zaman geçmek bilmiyor ultason fotolarını ezberledim bacak arası görmeye çalışıyorum bebişim sağolsun cok açmamış. Bazıları kız diyor bazıları erkek öncelikle sağlıklı olsun ama 1 aydir beklemekte zormus 🤣insan meraktan catliyor.
mucizebebegimmm Maysaamoms5 ama bana %99 erkek demesine rağmen hala içimden kız hissini atamadım 😂 belki diğer gidişimize kadar değişir mi acaba yanlış görmüş müdür diyorum 😂 bu ara sürekli böyle şeyler duyuyorum çünkü. Amin amin 🙏🏻