Gseyma İkili test nasil oluyo bilgi veriri misiniz 11 12 hafta araasi gel dedi doktor bana ac karnina olmasi gerekiyomus heralde
Tubatgn Gseyma Karından ultrasonla oluyor, tok gitmeniz sizin için daha iyi olur bebek hareketli olursa doktor daha iyi bakar, burun kemiğine ve ense kalınlığına bakılıyor. Birde şansınız varsa cinsiyeti öğrenirsiniz 🌺
Gulcann9 Gseyma Bende Perşembe günü yaptırdım önce ultrason sonra ikili tarama için kan veriyorsun tok aç fark etmiyor
ballibocek Gseyma USG akabi kan testi ile yapılıyormuş. Bu arada ben yaptırmadım, doktorum ikili tarama yerine fetal DNA (nifty) önerdi hassasiyeti daha yüksek bi test diye. Ondan sebep o ikili, üçlü, dörtlü artık ne ise o süreçlerin hiç olmadı benim
A_syma Gseyma Doktorum ac gel diye belirtmedigim surece tüm kontrollere tok gel demisti. Ikili testte tok yapiliyor.
Gseyma Tubatgn bi doktor ac gel yoksa bakilmaz demisti tok karnina nasil bakiyim falan diye arkadasimi gondermis benim doktorum tok ac bi sey demedi dediginiz gibi tok gitmek daha mantikli sanirim
Tubatgn Gseyma Ben hafif tok gittim, hem kan şekerim düştü hemde bebiş uyuyordu doktor uyandırdı. Siz tok gidin🤗