zamaneannesi80 Anneler dün BİM’den küvet filesi almıştım, katlanan küvetim vardı daha önce almıştım onuda az önce takmaya çalıştım başaramadım 🙈🙈 acaba katlanan küvete uygun değilmi yada nasıl takıcam 🙈
onelastgoodbyy zamaneannesi80 bunlar küçük kalıyor sanirim. Bim ürününü bilmiyorum ama biz ilkin buna benzer bisey almıştık bebek mağazasından eve gelip denedim olmamisti. Sonra köpüklü file ile değiştirmiştim o tam oldu.
cansualisa zamaneannesi80 anaaaa kuzu nasıl yapacan😂😂😂 Allah seni video izle internetten şimdi filenideee bilmiyoruz nasıl tarif edek
KayraVeAnnesi_06 zamaneannesi80 Ben küvetle almıştım ama önce yanları değil uzun iki ucunu takarak devam etmiştim sizde önce öyle deneyin belki olur
demetarik zamaneannesi80 ben civilden aldim katlanan küvetin filesinin boyutu farkli oluyor bi sürü cesit vardi ordaki çalışan bi kaç tane denedi uygun diye almak istemistim ama olmadi onlar. Katlanır küvet filesi diye geçiyor o da civilde 100 tl haberin olsun
yigitinannesiiiii zamaneannesi80 takmadığınız ucu önce takın diğer ucu sonra takın daha rahat olur birazda gerdirerek takın
Seyma0323 Canım benimde katlanan küvetim var ve file gayet kolay takılıyor, resim var mi filesinden? Belilki aynı değildir
onelastgoodbyy zamaneannesi80 bence de. Ben ilk denedigimde acaba beceremedim mi demiştim kendi kendime eşim gelince onunla da denedik olmamıştı 😂😂 file gerildi mancınık gibi oldu o gerilime çocuk uzaya fırlar 😂😂😂 iade etmeye götürdüğümde oradaki çalışan demişti bu file küçük kuvetler için diye katlanabilir olanların boyutu diğerlerine göre biraz büyük kalıyor.
zamaneannesi80 cansualisa üste fotoğraf attım canım 🙈 ayy rezillik valla oğlum diyorum çok beceriksiz anan var 🙈🤣 iyiki denemek aklıma geldi
Elifmstf zamaneannesi80 olmuş iste😇 gergin olduysa tamamdır. Çünkü bebek üstüne konulunca da suya yakın olmasın yinede aşağı sarkma yapiyo
Durubebegim zamaneannesi80 bende ilk yapamamıştım uçları değişip önce uçlar sonra kenar takarak becermiştim😁
onelastgoodbyy zamaneannesi80 sen yine takmışsın ben bi tarafını hiç takamamistim 😂😂 file ona uygundur canım yoksa hiç takamazdin. Benim kullandığım köpüklü file de hafif gergin kalıyor 😊 ama bu sekilde tek yıkamayı gözüm kesmedi bebeğim çok yüzeydeymiş düşecekmiş gibi hissediyorum. İki kişi yıkıyoruz hep.
Kaahvelii zamaneannesi80 Maksimum 3 kere bu şekilde yıkarsın sonra kullanmak istemiceksin bence kuvetin içine kalmaması için havlu gibi bisi serip yıkamak daha kolayına gelicek 🥲 Aman usumesin diye şapur şupur hemen yıkarsın annenle veya esinle😅
zamaneannesi80 Elifmstf çok gergin oldu şimdi de kara kara bu çocuk burda nasıl yıkanacak diye düşünüyorum 😂😂😂
Elifmstf zamaneannesi80 hayır canim gergin olması iyi. Üzerine bebek koyunca biraz aşağı sarkiyo zaten. Gergin olmasa koydugunda bebek kirli suya değer.
Durubebegim zamaneannesi80 zaten bebek Üste bırakıldığı zaman aşağı doğru sarkıyor ha vücudunun suyla temas etmesini istiyorsan eğer ki ayak ucundaki ucu çıkarabilirsin
Elifmstf mavininhertonuu evet canım ince kucuk müslim örtü kullandık biz. Bebeği yikadiktan sonra da başka bi müslim üzerine alıp yağla masaj yapiyoduk
zamaneannesi80 onelastgoodbyy köpüklü fileler katlanan küvete olmuyor diye okumuştum burda yoksa bende ondan almayı düşünüyordum 🤭