Buseyvz7 Emanetimi_bekliyorum dünki partimizde çok sükür ögrendim ben oglum oluyor 22+3 deyiz herkes merak etmiyormusun nasıl dayanıyosun diye soruyolardı ama ben çoktan hissetmiştim oglumu 😍 Darısı başına canım 🫶
Kurmans Hazalert hayırlısı olsun benim bulantilarim çok fazlaydı yeni yeni azaldı.benimde ikinci çocuğum geliyor nasipse ara ara hissediyorum hareketlerini🥰
Emanetimi_bekliyorum KumsAlyaa aynen balık kayması ben de hissetmiyorum ama artık hissetmek istiyorum 😂Saglıkla gelsinler inşallah 😍
Emanetimi_bekliyorum Lajour evet het şey çok pahalı cinsiyet net olsa başlayacam ama göstermiyor kendini 🥹aynen sürekli zam geliyor en azımdan yılbaşı gelmeden alırdık😢
Shnaks Emanetimi_bekliyorum merhaba bugün 20 haftalık oldum ikinci gebeliğim 💕 oğlum olucak hayırlısıyla birde kızım var 💖 sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 😇
Ylmaz Emanetimi_bekliyorum 19+3 prensesimi bekliyoruz nasipse mart sonu olacak ama sezeryan olacağı için ortasında olucak
2baybannesi Emanetimi_bekliyorum 19+1 cinsiyetimiz erkek 💙 Mart 28 görünüyor ama ikinci gebeliğim sezeryan olacağım için öne gelir 🥰
Fadimegll321 Bizde 16+2 cinsiyeti doktorlar ne zaman kesin diyor ya cuma günü gitmiştim erkeğe benzettim ama kordon da var orda dedi 😇 hazırlıklar ne zaman başlamalı ☺️
Pamukbebegimm Fadimegll321 ayrıntılı bekleyin 13 haftada banada doktorum aynısını demişti geçen hafta yüzde 90 kız dedi 19 Kasım’da ayrıntılı ultrason var onu bekliyorum
Emanetimi_bekliyorum Fadimegll321 benimde cinsiyeti net degil doktorum 22. Haftadan sonra başlamak mantıklı diyor. O zamana kadarda fiyatlar sürekli artıyor
hilal3407 Merhaba🌿16+3 haftalığız ilk gebeliğim 2 gündür oynamaya başladı. 12. Haftada %60 erkeğe benziyor dedi sonrasında kendini göstermedi. Merakla haftayı bekliyorum.
Kiwi12 Emanetimi_bekliyorum merhaba 🌹 16 haftalık olduk kız dedi doktor baya baya dans.ederek gösterdi bizimki kesindir.herhalde.bostu çünkü