Irmakdkm Kızlar doğalgazları ateşlediniz mi gece açıyoruz biz sabah boğazlarım şiş kalkıyorum yoksa 🤦🏻♀️ Yoksa ben mi çok erken davrandım
YeniAnne55 Irmakdkm sehire gore fark gosteriyo canim burda yagmurlar filan basladi ama fazla bi soguk yok
Caglasmsk Irmakdkm bende yurtdsndaym 2 gündür hava biraz iyi ama onun oncesnde cok soguktu açtım valla baktm banada esimede grip geliyor. Biraz daha dayaniym sonra aciym dedm ama dayanamadm cok soguk oluyodu.
Harunnisa Irmakdkm canim burasi cok soğuk yasadigim yerde dogalgaz yok amasoba ver ve biz coktan yakmaya basladik birde peteklere su kabi alin odada nem olmasini saglarbogaz kuruluguna iyi gelir
Irmakdkm YeniAnne55 hamilelikte aşırı bi üşüme geldi ya boğazlarımda çok hassas evin altı dükkan sanırım ondan canım
Hayriyetunahan Konyada geceleri soguk oluyor biz bir haftadir sadece yatak odasini yakiyoruz kendimiz ustumuzu ortuyoruz ama cocugum uzeri ortuk sevmiyor aciyor onun icin yakmaya basladik bizde 🤭
Irmakdkm Hayriyetunahan ne kadar üstünü örtsende yorgan var bizde olmuyo canım aldığın hava soğuk direk boğazlarımı şişiriyo o yüzden yaktık nabalım