Minikmucizem199 Kızlar sorum başlıkta yardımcı olursanız sevinirim birde kaçıncı haftada yapılması uygun
Eldgrn Minikmucizem199 sağlık ocağı yapar canım hepsi yapıyor mu bilmiyorum ama benim sağlık ocağındaki hemşirem 2 tütün o aşısını vurmaya gittiğimde yani bir buçuk iki hafta sonra şeker testini de yaparız demişti
pelin-pelin Minikmucizem199 hangi ildesiniz bilmiyorum ama özel laboratuvarlar var orda da yaptırabilirsiniz
Minikmucizem199 Mine_01 doktorum yaptır dedi canım ben özele gidiyorum ama devlet hastanesi yada sağlık ocağına yaptır dedi gittim sağlık ocağı yapmıyorz dedi
Minikmucizem199 Fatmaztrk bizim buradaki sağlık ocağına gittim canım biz yapmıyorz dedi kadın doğum bölümüne mi gitmemiz lazım
Minikmucizem199 Eldgrn bizim buradaki sağlık ocağına gittim canım yapmıyorz dedi keşke yapılsa hastane biraz uzak oraya kadar gitmezdim kadın doğum bölümüne mi gitmemiz lazım yaptırmak için
pelin-pelin Minikmucizem199 ben iki gün önce yaptırdım Ankara’da düzen laboratuvarında 128 tlydi ama %20 indirim uygulanıyor kurumdan dolayı 160 tl sanırım normali