Merhaba bende buraya inşallah bir gün pozitif hikayemi paylaşırım diye çok dua etmiştim.
Bebişim 39+0 haftalik olunca planli bir seseryanla doktorum almak istedi. Kabul edip 27 ekimden bir gun once sezeryan icin gereken şeyleri hallettim hastanede. Korona testi oldum kan verdim ve anestezi uzmani ile görüştüm. Bana kombine epidural spinal anestezi önerdi. Epiduralin ameliyat sonrasj belimde takili kalacagini ve agrim oldukca düğmesine basıp belimden ilac alabilcegimi söyledi. Bende kabul ettim.27 ekim 2022 de sabah 6:00 da yatışım gerçekleşti. Odamda üstümü degistirip beni nst ye bagladilar ve damar yolum açıldı. Saat tam 8de doktorum geldi ve ailemle vedalaşıp asansöre alındım. O saatten sonra kendinizi çok yanliz ve çaresiz hissediyosunuz.Bol bol dua ettim. Bebeğimi hayal ettim. Ameliyathaneye hayatimda ilk kez girdim soğuk bir ortamdı. Yatağımdan ameliyat masama gecmemi istediler. Anestezi doktoru ayaklarimi asagi sallandirip kambur pozisyon almamis istedi ve biriside omuzlarimi eğmemde yardımcı oldu. Belinize yapilan iğnenin damar yoluna açılandan bi farki yok bence aman aman bir acı olmuyor. Sonra ayaklarima sicaklik inmeye basladi ve kaldirip masaya koydular. Ellerimi yanlara dogru acip önümü kapattılar. Sondam takıldı o ara, zaten hissetmiyosunuz onu. Sonra benimle bi hemşire konusmaya basladi ve doktorum operasyona başladı. Hiç bir şekilde hissetmedim keserken, hemşire sadece birazdan bi baskı hissedeceğimi ama kısa süreceğini söyledi ve sağ kaburgamda nefesimi kesecek kadar bir baskı hissettim o ara tansiyonum yükseldi. Yani ben bebeğimi çıkarken hissettim. İçinizden bir şeyi çekip çıkariyolar hissi biraz oluyor malesef. Bu acı şeklinde değil ama diş çektirmek gibi rahatsiz edici bir şey. Toplam 10 dk içinde bebeğimi çıkarıp bana gösterdiler. Yan tarafta bebeğim giydirilirken onu izlemeye başladim. O ara tansiyonum cok cikmaya basladi hemsire azıcık sabredip bebeğimle bir fotografimi cektikten sonra beni hafif uyutacağını söyledi. Bebeğimi giydirip yanağıma koydular mükemmel bir andı. Asla unutamam.Allah isteyen herkese bu anı yaşatsın. Fotoğrafimizi cektiler ve bebeğimi babasinin yanina yolladılar. Banada bi iğne yapip hafif sersem olacak şekilde uyuttular ve 40 dk yakın dikiş işlemlerim tamamlandı. Odama çıkarıldım. Allah isteyen herkese bu anları yaşatsın tüm acılarım bebeğimi gördüğüm an geçiyor ve bir şekilde dayanıyorum.
İyi düşünüp güzel hikayeler yazmak bizim elimizde. :)