anakuzusuu Arkadaşlar adetten kac gun sonra ilişki yaşadınız ya da yumurtalama günü, öncesi sonrası? Ve bebeğinizin cinsiyeti ne 😍
Brck0303 anakuzusuu yumurtlama günü hamile kalmışım kızım olacak inşallah arkadaşımla günümüz aynı aynı gün adet oluruz aynı gün yumurtlama oluyor onunda oğlu olacak ben yumurtlama günü ile alakalı olmayabilir diyorum
Bortubocek anakuzusuu bizim koyde teyzelerin bi taktigi var yapanin tutuyo genelde Adetin bittigi gun akşam korunmaSiz olursa kiz, 14.gun aksam korunmasiz olursa erkek oluyo..onun disinda butun ay korunuyosun
Emily37 anakuzusuu bittikten 1 hafta sonra ve kızım olucak.İlk gebeliğimde de 7-8 gün sonra olmuştu oğlum oldu.
anakuzusuu Fatmaztrk hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah, yumurtlama öncesi olmadı mı ilişki tek ilişki ile mi erkek oldu yani☺️
Fatmaztrk anakuzusuu olmuştu ama o gün bebek tutundu diye tahmin ediyorum.yumurtamin çatlamasını anlamıştım
yaasemin anakuzusuu benim ilk gebeligim adet öncesi tutmuştu bu ikinci tam Yumurtalama dönemin bitişine denk geldi geç dölenme olduğunu söyledi 34+3 olduk şükür ogluşumla 💙🙏
_Mavidunya_ anakuzusuu herkes gibi yumurtlama günü sadece hamile kalınır ay ne garip cevaplar var sanki muneccimlerde bi 1 hafta vardi yaptık 2 hafta yaptık kardeşlerim sizler cinsel ilişkinizi ayda Bir falanmi yapıyorsunuz da ne zaman tuttu biliyorsunuz bu cahillere dayanamıyorum vallahide
anakuzusuu _Mavidunya_ canım söyle ki cinsiyet tutturmak için belli günler ilişkiye girip sonrasındakilerde korunanlar var ya da eşi uzağa gidenler var hangi günlerde olduğunu az çok böylece kestirebilir yani ovulasyon takibi yapılıyor neticede
minigimherseyim anakuzusuu mfk günlerine uydum ama tam yumurtlaama günüde yaptım takibini yapıyordum bende yumurtlama günü tuttu cinsiyeti kız 🌸☺️ Erkek olur sanmıştım hep kızım olcak😆🥰
Tubatgn anakuzusuu Adet bitiminden sonra 2 günde bir ilişkiye girdim. Şimdi şöyle ki tam ne zaman döllenme oldu kimse bilemez. Evet o günler ilişkiye giriyoruz ama ne belli o gün döllenme olduğu. Spermler 3 gün rahimde yaşar. Evet bende en yüksek günleri daha çok değerlendirdim. 5 hazirandı ben 4 ve 6yı değerlendirdim. Ama işte anca bu şekilde kendimizi tatmin ediyoruz. Oğlum oluyor ama 🤗
Lavivana Tubatgn benim adet uygulamamda hamile k Şansı düşük diyordu .o gün için ona göre bı korunmayak dedim. Olmaz diye oldu oğlum geliyor
_Mavidunya_ anakuzusuu yapılsın ovilasyon takibi öncesinde ilaikleri yapıyoruz çarşambayı tutmuştur belki ama ben cuma yaptim mesela bunun neti yok arkadaslar