Ezgimoms Merhaba arkadaşlar 11 haftalık hamileyim ikili test yaptiricam İstanbul Avrupa yakasında nerede yaptirabilirim doktor hastane ve fiyat bilgisi verirseniz sevinirim.
YeniAnne55 Ezgimoms ozelde yaptirma bence canim ozele gidiyorum ama testlerimi kadin dogum hastanesinde yaptirim doktoruma gosteriyorum sonuclari
Esrakyatc Ben bugün yatırdım medikal park hastanesinde 150 tl ye yaptılar . Ama ben Elazığ'da oturuyorum canım belki bi fikir verir diye yazayım dedim
Ezgimoms YeniAnne55 hangi hastane canim bende devletten yanayım ama eşimi içeri almıyorlar diye sorun oluyor
YeniAnne55 Ezgimoms samsundayim canim ben özele git olmadi sadece testlerini devlette yaptir cunku ozelde cok pahali testler
Busraa97 Devlet hastanesinde yaptirmistim ve tabiki ücretsiz sonuç da bi kac gün içinde çıkmıştı sanırım yanlış hatirlamiyorsam
Hayriyetunahan Ben ilk gebeligimde sadece ayrntili ultrasonu yaptirmistim özelde 3sene once 100 tlye simdi ikinci gebeligim hepsini devlete yaptirdim muayenelerime özele gidiyorum ayni testi oda yaptiktan sonra ne gerek var bosuna para vermeye