Zeynepp__ Varmı bizimle aynı gün olanlar nasıl geçiyor günleriniz ben baya zorlamaya başladım üstüne bide enfeksiyon kapmisim😒
Neslihan_55 Zeynepp__ merhaba canım benimde 47 iken enfeksiyon kapmışım hastanede yattım 2 gün erken doğum riskinden ama şimdi iyiyim hamdolsun evdeyim. Sende çok dikkat et o hastane bana zehir gibi geçmişti Rabb’im düşürmesin
Prensesim- Son 63 🙏🧿❣️bazen yorgun bazen ağrılı bazen de hiç biri yok ☺️ kaldığımız yerden yola devam 🥰🥰
Mucizebebek34 Uygulama göre 28 3 kasımda sezeryana hazırlık yapılacakmış doğum ne zaman olur bilemiyorum
DevriminAnnesi Yarım saat sonra 56 olacağız.. artık zorlanıyorum ağırlaştım, kaburgalarım çok acıyor bacaklarım sürekli kramp giriyor sızlıyor uyuyamıyorum bebiş sağolsun uyutmuyor 😄 bi an önce gelsinler artık 🥰🤲🏻🤍
Zeynepp__ DevriminAnnesi aynen ya benimki sanki çıkacakmış gibi hareket ediyor sağlıklı sıhhatli gelsinler 🤩
Zeynepp__ Neslihan_55 çok geçmiş olsun canım benim Rabbım sağlıklı sıhhatli kucaklarimiza almayı nasip eylesin inşallah