Ftma1997 göztepe şehir hastanesi gül dilan bostan doğum yapan bilen varmı yada direk o hastanede doğum yapan lütfen bilgi istiyorum ….🫣❤️
Twinsmelek Ftma1997 O doktora hiç gitmedim ama ilk doğumum orda oldu takip eden doktorumla doğuma giren doktor farklıydı çünkü acilde o an hangi doktor ve ebe varsa doğuma o giriyor canım
Ftma1997 nasıl gidişat doğum ilgi alaka yeme içme lütfen biraz bilgi verirmisin sen normal heralde ben sezeryan olcam
Twinsmelek Ftma1997 sezeryan da süreç nasıl ilerliyor bilgim yok normal doğum yapmıştım ben sancı odasına girdikten sonra su bile içememiştim doğumdan sonrasına kadar
Asyabuse Doğum ile ilgili tecrübem yok ama ben interfilite için gitmiştim doktorlarının aşırı ilgili olduğunu düşünüyorum nst odasına giren gebelerin yanındaki hemşireler falan güler yüzlüydü inşallah süper güzel geçen bir doğumunuz olur 🌸🌸
Twinsmelek Ftma1997 vizit zamanı doktor geliyor dikişlere bakıyor normal doğumda refakatçi almamışlardı ben rica minnet almıştım sezeryan da alıyorlar diye biliyorum ama erkek almıyor odaya
Twinsmelek Ftma1997 aslında devlette şansınıza bağlı bana denk gelen hemşire doktor ve ebeler çok iyiydi güvenlik hasta bakıcı doğumdan sonra sürekli gelmişti hepsinden Allah razı olsun 🤲 İnşallah size de iyileri denk gelir güzel sağlıklı bir doğum gerçekleştiriniz 🌼💖💖