Ben_bir_anne_miyim öncelikle kilo vermek vs. den ziyade psikolojik olarak rahatlamak önemli. Ben 12 sene önce evliliğimin 6. ayında kendiliğinden hamile kalmış biriyim. Ardından ikinci çocuğum için 12 yıl bekledim. Her ay hevesle aldığım gebelik testlerinin haddi hesabı yok. Hiçbirşey yapmadan sadece çocuğa odaklanarak geçirilmiş 12 yıl. Yaklaşık 1,5 senedir artık bıraktım. Dedim Allah nasip etmeyecek herhalde.Bunu söylememin akabinde Şubat ayında hamile kaldım. 114 kilo ile. Ve sağlıksız bir gebelik 5. Haftasında sona erdi. İşte o gün dedim ki benim çocuğum olabilir,peki ben bunun için ne yapmalıyım. Evet çok acı bir deneyimdi. Fakat evde bir kızım daha vardı. Allah ona uzun sağlıklı ömür versin dedim. Ve kendime 3 aylık bir harita çizdim. 33 yıldır bir kez bile kilo verememiş diyet yapamamış ben 3 ay içerisinde 20 kg verdim aralıklı oruç ile. Sabahları kızımı okula bırakıp yolu uzatarak eve döndüm. Yürüyüş yaptım. Haftada 2-3 kez bisiklete bindim. Elimden geldiğince yapılabilir şeyler yaptım vazgeçmemek için. 3 ayın sonunda 95 kilo ile hamile kaldım tekrardan. Ek olarak sadece qfolin kullandım. Velhasıl önemli olan kilo vs değil. Önemli olan kendini psikolojik olarak salman. Çocuğa değil hayata odaklanman.