guzelanne23 Hanımlar normalmi aşırı derece de baskı yapıyo demin vurdu resmen canım acıdı çıkıcak gibi hissediyorum 25. Haftadayım normalmi acaba bu durum yaşayan vaar mı? 🥹💗
Hulya2841 guzelanne23 aynı haftayız şu anda bnmde tam oraya vuruyor pıt pıt resmen cıkcak gibi yalnız değilsin 😀 ve evet sert vurunca acıtıyorda
yagmur_225 guzelanne23 24. Haftadayım aynı sorun bende de var😄 bebek Rahime baskı yapıyor ve bununla birlikte sürekli idrar a çıkma isteği de oluyor 🫢
Hatice_Bahri guzelanne23 ay benımkıde öyle alt tarafımda hıssedıyorum resmen bı canım yanıyor gün gectıkce büyüdükçe daha da sıddetlenıyor 35. Haftadayız
guzelanne23 Hulya2841 gece gece bir irkildim sıçradım resmen normalde bu kadar sert olmuyordu hareketleri birde aksi gibi geceleri canım çok çikolata çekiyor size de oluyormu acaba🤭🤔💗
guzelanne23 yagmur_225 artık tuvalette uyumaya karar versek iyi olacak😂 Bende de aynı baskılar oluyor su içsem 1 dk sonra hemen tuvalete çıkıyorum🤣
Elibo guzelanne23 evet o hftalarda asagıda oluyor biraz daha buyudukce yukarı cıkıcak merak etmeyın o haftalarda 10 kere lavaboya gittiğimi bilirim gece
melekk_yldrm Tam bu kız hep niye aşağılarda diye düşünürken bu postu gördüm ben de 25+6 yım doktorum normal demişti ama insan endişe ediyor bazen
guzelanne23 melekk_yldrm doktoruma sormayı unutmuştum ben ama afedersin gece bi an korktum acaba bişeymi oluyor diye çıkcak gibi resmen😂
melekk_yldrm guzelanne23 hahahahha çok ilginçtir canımda yansa mutlu oluyorum hamilelik böyle bir şey demek ki
Rukiye24 guzelanne23 bende hep sol kasığımda ağırlık aşşağıya çörükleyince sancı hissediyordum vajinamda hissediyordum hareket kafası oradaymış salı gittim doktora