Bebegimibeklerken__ Epeydir takibimi o yapıyordu. Bugüne randevu almıştım kendisine ama iptal olmuş. Sanırım yok kendisi asistanı işten çıkmış vs diye duydum. Giden veya haberi olan var mı?
Uykucusirine Bebegimibeklerken__ kac haftaliksiniz, bazen iptal edebiliyolar. Bende cemal cevheroğluna gidiyorum. Onunda bazen randevulari iptal olabiliyor.
oznur29 Bende darica farabi de cemal cevheroglu na gidiyorum gercekden cok iyi bi doktor cok ilgileniyo.diger doktorlari farabide tavsiye etmiyolar birazda biliyorum oyzden hamileligin nasindan beri cemal beye gidiyorum.doktorunu degistirsen kesin git.
Bebegimibeklerken__ oznur29 aaa hadi ya ben yıldız hanımdan çok memnundum ama aklımda kalsın dediğiniz
minigin_annesi Kizlar Yarin sabah gitcem Farabiye kadin doguma ordan ogrenirim ben....yarin randevum var cemal beye...
oznur29 Anneler siz kac haftalik hamilesiniz cemal bey 30 haftan dan sonra 15 gun arayla gel demisti size de dedi mi ?
minigin_annesi oznur29 Daha belli degil pazaretesi esimle gitcezz 😁Bakalim hayirlisi...ama icime erkek doguyor👼🏻😄
oznur29 Benimki de erkek.😊 allah hepinizin cocgunu bizlere bagislasin hayirlisi olsun.zaten hemen soyluyo.😊