Fatovebebegi nazsenturk-60 ozel dersenız,pendik medıpol canan,acar hanım devlet dersenız tuzla devlet ezgı er hanım Suan pendik medıpol muane ucretı 350-tl
Sumeyye_topal nazsenturk-60 emsey hastanesınde Dr şule bakan bilgin mükemmel bir doktor asla ama asla pişman olmazsınız naif zarif ve bi o kadar ilgili 🖤
ilkimbebee nazsenturk-60 Kaynarca Cihan tıp merkezinde Cüneyt var kesinlikle tavsiye ederim yengemler doğumu onda yaptı çok bilgili ve hiç yanılma payı yok cinsiyet konusunda fakat doğumu bölge hastanesinde yaptırıyor
nazsenturk-60 Emsey bana uzak kalıyor. Peki bölge hastanesi mi daha iyi medipol mu ? Daha kendime bi doktor olusturamadim. 16 haftayim.
Kubrak2016 Medipolün bütün doktorlarına iyi diyorlar. Geçen gün acilde aytakin hanıma muayene oldum ama esra nur tolaya randevu aldım bu deneyilim bende doktor arıyorum 🤗
nazsenturk-60 Kubrak2016 medipol mu düşünüyorsunuz yani ? Pendik kart çıkarırsak 240 tl oluyormus muayene bilginiz var mı
nazsenturk-60 ilkimbebee ama kendisi artık hastalardan bıkmış, eskisi gibi ilgili davranmiyormus gitmedim hiç ama öyle dediler gitmeyi düşünüyordum oyle duyunca vazgeçtim.
tolbetulll nazsenturk-60 Pendik medipol Saadet hanım . O kadar dobra , gerçekçi ve tatlı bir kadın ki . Kesinlikle 1 kez bile olsa muayene olunuz , benim tuzla kartım var indirim oluyor Pendik kart çıkartıp sizde o şekilde indirimli muayene okursunuz
Zynp_yldrm1 nazsenturk-60 Pendik medipol hastanesi Dr Aytakın hanım kesinlikle tercih etmelisin asla bir daha doktor arayışına girmeyeceksin ve kafanda soru işaretleri kalmadan gebeliğini güzel bir şekilde geçireceksin bundan eminim
nazsenturk-60 Zynp_yldrm1 hastaneye karar kaldım tesekkur ederim medipol olucak bu durumda, doktor isimleri çok bunu nasil yapicam bilmiyorum ama sanırım hepsi cok iyi. Pendik kart başvurdum gideceğim kartmla beraber. Bu hafta 17 haftayim ama daha cinsiyet öğrenmedim.
Zynp_yldrm1 nazsenturk-60 İnşallah senin için yararlı olmuştur yorumum denemeni isterim evet Pendik ve tuzla karta %20 indirim yapıyorlarmış