cansualisa gokce66 bizim adamların kafası farklı yere çalışsa türkiyeyeee kalkındırırrr nerde pis işler bizim memlekette😅😂 özellikli memleketim😅
gokce66 cansualisa dolandırıcı olayını duydunuz mu adamlar trilyonlardan bahsediyor bizde indirimli ıslak mendil araştırıyoz 😂
cansualisa gokce66 hhaha kuzum hiç şaşırmadım ki😅😅😂 bizde kaçakçı dolandırıcı cok görmüyor musun her olay Antep’ten cıkıyor bir sorun var anlamadım ben😂😂😂
busra_sefalp34 Selmaeren27 sanırım ben belamı arıyorum arkadaş değil aslında dediğin gibi çokluk kafa yoruyor da arada hani insan insanı aramıyor da değil diye dedim 😂😂
Zehraumut Selmaeren27 bende Antepli değilim ama eşim Antepli bir gizoşum var Antep’ten tanıdığım oda burda tanıştık bir türlü görüşemedik bile 😂😂 @boymomyz
boymomyz Zehraumut valla kuzum bi görüşemedik gitti 🤦🏻♀️😅 ömür boyu antepte olacağımıza göre elbet görüşeceğiz 🥰
Zehraumut 2206minik valla Fatih mah inşallah bakalım daha belli değil eşim fabrikada işe girerse oda yarın görüşecekler hayırlısı sen hangi mahalledesin