ParildayanYildiz Edasnbl sabah bulantıları ve mide yanmasından dolayı kusmalar hala devam ediyo malesef canım 22+6 yız kızımla
Eceninanne Edasnbl 21+4 bulantı çok nadir oluyor bebegim erkek 2. Gebeligim ilk gebelikte kızım oldu çok zor bir gebelikti doğuma kadar bulantı kusma devam etti mahvoldum bu defa daha iyi geçiyor acaba cinsiyettenmi kaynaklaniyr.
Edasnbl Esrauysal ne güzel sağlıkla gelsin inşallah benimde oğlum olacak inşallah bulantılarım hala devam ediyor 🤦♀️
Edasnbl 3babyannesy çok iyi maşallah ben 22 haftalık olmama rağmen hala devam ediyor🤦♀️ erkek annesiyim bende 😊
3babyannesy Edasnbl erkek bebek bulantı kusma yapmaz derler bide alakasi yok demekki Allah yardımcın olsun canım bizde 22hftdyz☺️
ParildayanYildiz Edasnbl çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum canım dayanamayacak derecede kullanıyorum sadece
Married19_Mommy23 22+6’yız oğlumla. Bulantılarım 16’da bitti. Kıpır kıpırız tekmeleri acımasızca sertleşti benimkinin🤲🏻🙈🧿🤰🏻💙
Edasnbl Married19_Mommy23 maşallah ne güzel benim maalesef bulantılar devam ediyor ilaçla ayaktayım yada yemek yiyorum evet tekmeler hareketlenmeler bende de başladı 🥰