Tugceeeeozt Hazall63 30. Haftadayım aşırı derece yanmam var hiçbir şey fayda etmiyor artık gaviscon süt herşeyi kullandım . Adeta günümü mahvediyor 26 dan sonra hiç geçmedi 1 gün bile
Duyguturkoglu Hazall63 34. Haftadan beri ara ara var doktor tavsiyesi ile lansor kullanıyorum yanma oldugu zaman iyi geliyor
Busra500 Hazall63 benim 5.ayda başladı saçları çıktıkça arttı şuan 33+4deyiz Madem suyu kürü nane yemek ılık süt içmek ve gastaron galiba adı şurup istedim doktordan onunda faydası var bitince alana kadar da bunlarla idare ediyorum.
Hazall63 23 haftalık olduk ve iki gündür mide yanmasından mahvoldum. Mide şurubu sayesinde rahatladım
sumeyyekalann Hazall63 soğuk süt içiyorum 1 aydır nerdeyse günlük 1 litre süt bitiyor başka da hiç bir şey kesmiyor
Gizem_alan Tugceeeeozt benim 30.hsftam her gece acı su boğazıma kadar geliyor sabahları boğazımın acısıyla uyanıyorum o derece
PeraTuna 25.haftadan sonra başladı ara ara oluyordu şimdi 36.haftadayım bu hafta daha yoğun yanma. Bugün kontrole gidince bende mide ilacı isteyeceğim
meryem_ak 34+5 deyim benimde çok yoğun, naneli şekerler deneyin bu ağız yakanlar varya onlardan sade soda ve sakız ben günümü bu üçü ile geçiyorum
Esraayy 22+4 teyim ilk günden beri var ama 20. Haftadan sonra şiddetlenmeye başladı şimdilik sütle idare ediyorum ama ilerde ne olur bilemem 🤷🏻♀️
Mevsim_gelecek **ben 7. Haftadayım bende de oluyor, haftada 2-3 kere.. dışardan tost falan yediysem özellikle.. **
Anneolmak93 Hanımlar sabah öğürdüm kustum 16. Haftadayım gögüs kafesimde ve bogazımda biağrı başladı yutkunuyorum bişey batıyor sol taraftan boğaz ve gögüse iniyor bu durum yaşayan varmı
Libero Hazall63 şurup bana da cok fayda etmedi . Ilık süt ve yeşil elma . Hangisi varsa onu tüketiyorum iyi geliyor
ParildayanYildiz Hazall63 ilk haftalarımda ara ara olurdu nerdeyse 1 aydir hiç geçmiyo artık gebelik reflüsü oluşmuş bu konuda dün başlık açmıştım bana baya öneriler geldi onlara bakabilirsiniz ben onları denicem sırasıyla
Sena1712 Benim de 25. Haftada başladı şimdi 30. Haftadayım doktor miide koruyucu verdi çok iyi geliyor
Serifeeeua Hazall63 ben 6. Aydan beri çok aşırı mide yanması yaşıyorum gaviscon hemen rahatlatıyor çok şüküüür💘