gozde71 Sancım olmuyor ama karnımın sağ sol fark etmeksızın bir tarafı sısıyor kafasını mı yaslıyor bılmıyorım salı günü randevum var ama korkmaya basladım
Bbbbnn gozde71 canım aynı hafta aynı günüz bendede aynı şekilde oluyor özellijle sağ tarafta toplanıyıor normal olduğunu düşünüyorum. Oturduğum yerden kalktığımda ilk adımlarımı atamıyorum hatta toplanmasından kaynaklı
Azra41 gozde71 bende de vardı o haftalar da yeri daraldikca oluyor galiba nst ye bağlanmıştım ama benim sancım da vardı karnımda falan normal demişti doktorum ama tabiki ihmal etmemek gerekli
S1907 gozde71 ben 34.haftdym otururken bazen poposunu dayıyo şişiryo doktorum norml dedi hatta ultrasondayken yaptı doktr kendi dedi poposnu dayadı diye
Derya5866 gozde71 bende aynı durumu yaşıyorum ve benim canımı acıtıyor sol tarafımda randevuma daha 10 gün var 😔
rabist24 Bende de oluyordu, bebek büyüdüğü için rahim geriliyor demişti doktorum. 36 olduk hala da ara ara toplanıp sertleşiyor. Doktoruna gittiğinde bildir kontrolünü yapsın ama korkulacak bişey değil bence canım içini rahat tut. Bol bol bebeğini okşa,sev 🥰
gozde71 rabist24 çok teşekkür ederim sancım yok şükür okşayınca yumuşuyor hemen belkı enfeksiyonum var ondandır dıye düşünüyorum 😔
Azra41 gozde71 yok yok korkma doğum sancısı daha farklı oluyor yerinde duramazsin doktorum öyle demişti bana bende çok korkmuştum 🙊
gozde71 S1907 en son 28de gittim bas asagı duruyordu ondan basıdır dıye düşünüyorum sanırım sancı yoksa korkmaya gerek yok
Sumeyye_topal gozde71 benimde çok sık bi şekilde öyle oluyor doktorumada söyledim gayet sağlıklı bebeğim ve bunlar normal dedi kendini gerginleştiriyor ovdukdan sonra direk gidiyor zaten 😂 büyüdükçe yerinde daralıyor çünkü
gozde71 Sumeyye_topal Allah hepımıze sağlıcakla kucağımıza almayı nasıp etsın ısteyıp de olmayanlara tez zamanda sağlıklısını nasıp etsın dıye dua edıyorum doğduğunda doya doya sevıp mıncıklamak ıstıyorum ılkı dusuk olduğu ıcın korka korka bugünlere geldim
gozde71 Arada acıtıyor tabıkı ama dayanılmayacak kadar degıl benım randevuma az kaldı istersenız sız de öne cekın