Busbusu Yürümeye başlayamadım hala iki dk yurusem kasiliyorum çok zor yuruyus bnm için sizde olemisinz
Rumeysa_dnk Busbusu Busbusu bende 24 haftalık hamileyim yürümede zorlanmam yok ama yatınca kasılmam var hafifte açıklığım olmuş magnezyumla progestan başladı sürekli yatıyorum sizde dinlenin
Busbusu Nesinn evt herşey yolunda kasilma için magnezyum verdi 1 haftadr kullanıyorum sizce yürümeye zorlasammi
Busbusu Nesinn ve bu kasılma bende 14 haftada başladı doktorum normal diyo ama yürüyüş içinde korkuyorum açıkçasi o yuzdn baslamadm baslamicam galiba
Hamik Kasılma derken bacak kasılması mı anlamadım ama bende yürüyemiyorum 27 haftalık ikizlere hamileyim valla 10 dk yolda 2 kere oturuyorum dert ettim bide bunu önceden böyle miydim beenn diye
Hale29 Hamik bnde 26+3 ikizlere hamileyim onceden pıttır pıttır olan ben ağır vasıta gibi yürüyorum 🤣🤣 bide öyle cok kiloda almadm ama bebeeler yoruyor ister istemez belli bir süre yürüyünce oturup dinlenme ihtiyacı oluyor sonra tekrar yürümeye devam
Hamik Hale29 benim kalbimde kötü oluyor valla bitik durumdayım şikayet etmiyorum sağlıklı doğsunlar inşallah da tek gebeliğie göre baaayaa ağır geçiyor 2 yaşında da kızım var cinsiyetleri ne sizinkilerin
Hale29 Hamik 1kz 1 erkek nasip olursa sağlıkla gelsinler biz cok bekledik tedaviler ameliyatlar 6. Haftadan 19. Haftaya kadar kanamalar buna şükür yani sağlıkla kucağımıza alalm hepsi geçecek inanıyorum
Busbusu Rumeysa_dnk bnde byle şikayetle gidiyorum doktora açılmama bakmadı alttan sadece magnezyum verdi