Burcukls Kızlar 18. hafta girdik dün dr’a gittim bebeğim uygun pozisyondaydi ama eliyle orasını kapattı göstermedi.bizim ki fazla nazlı galiba benim gibi olan var mı bekleyen kaçıncı hafta öğrendiniz bebeğinizin cinsiyetini 🤔🙄
Dlkzz Burcukls insan merak ediyor ya benimde 3 kasımda randevum var nasipse cinsiyet öğreneceğiz inşallah gösterir de görürüz
Bebisinannesi23 Burcukls benim sevgili kızımda böyle çok naz yaptı. 23. haftada öğrendim cinsiyetini . O zamana kadar doktor tahminde bile bulunamadı. Hiç bir kontrolde göstermedi. 😂
Vildan8891 Burcukls 18 olduk 3 keredir gibi diyor Dr um bende emin olamıyorum detaylı yi bekliyorum sağlıklı olsun da farketmez
yesimm0 @Burcukls 20.haftadayız bizde hala öğrenemedik sürekli bacakları kapalı yada poposu dönük diyor doktor😄😏
Burcukls @yarendogann Bizimki de başı sağda ayakları solda upuzun yatıyor Dr beni sola doğru yatırdı iyice baktı hareketli ama göstermemekte ısrarcı çok nazlı çok detaylıda artık kısmet 🤷🏻♀️
Burcukls @Bebisinannesi23 Benimki de kız sanırım sol tarafım pıt pıt atmaya başladı ayaklarıymis kafası sağda sırtı bize dönük beni sola çevirdi ama kapatmış hareketli oynuyor dedi Dr da görmeden bişey diyemem muhtemelen kız olabilir dedi şakacı çocuğum koç burcu ♈sürpriz yapcak😁 detaylıyi beklicez hayırlısı öncelikle sağlık olsunlar🤲❤️
Bebisinannesi23 Burcukls tabiki herşeyden önce sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil 🌸 bizimde ya sırtı dönüktü yada bacakları kapalıydı hep. 😂 böyle daha heyecanlı oluyor ama 🙈