fatmanurtarcin 39+4 deyiz ama ne bir sancı ne bir açılma hiçbir şey olmuyor yürüyüş,plates topu, squat, ananas, hurma hepsini yapıyorum ama hiçbiri etki etmedi önerisi olan tecrübesi olan yardım etsin lütfen
ikicocuklubiranne fatmanurtarcin aynı durumdayım düşünmemeye çalışıyorum artık yoksa gerçekten sancılar gelmeyecek diyorum artık
snmhsnn fatmanurtarcin benimde yapmadığım şey kalmıyor ama doğum tarihi belli doğum tarihleri değişmeyecek biz doğumu güzelleştirmek için yapıyoruz aslında bunları 😍 bugün benim başladı ama çok düzensiz ondan düzene girer mi diye bekliyorum bakalım
Guksah-41 Canim kendine bunu sıkıntı edersen sancın daha cok geri gider sen sakin ol sicak suyun altina gir gelicekse gelir zaten insallah ama yok gelmezse suni sanci verirler hakkinda hayirlisi olsun hic sıkma canini 🥰
fatmanurtarcin Az önce biraz kanama oldu çamaşırda ve idrarda gördüm kuzenim ebe onu aradim ve nişan pıhtı şeklinde olur dedi bekle biraz daha olursa doktorunu ara dedi. Bende belki işe yarar diye yürüyüş yaptım biraz sancım olur gibi oldu ama hala bekliyorum umutla