Bereninannesi İlk zamanlar hareket etsin diye dört gözle beklediğim kızım artık öyle hareket ediyor ki her bir vurması hafiften canımı yakmaya başladı 😅hele dur kızım diyorum bu ne şiddet bu celal sizde durumlar ne bu konuda can annelerim 🤗
enesayazmoom Bereninannesi şuan alt tarafım da bir hareketlilik var 🤣😅 neyi olduğunu bilmiyorum ama tekme gibi değilde hareket gibi
Denos Bereninannesi Hiç sorma gündüz uyuyor gece 1 dem sonra bir başlıyor Allahım diyorum daha güzel bir uyandırma olamaz bu dünyada… Rabbim bu duyguyu herkese tattırsın Bilenlerde en kıssa zamanda kıcağına alsın İNŞALLAH❤️🙏🏻🧿 25+3 🦋💎
Bereninannesi benkosarim hiç tecrübem yok hafif korkuyla en çok da heyecanla bekliyorum ve çok merak ediyorum acaba üstesinden gelebilecek miyim diye ☺️
Bereninannesi Esrauysal kız sağıma yatıyorum solumdan vurmaya başlıyo sıpa kıpır kıpır hiç durmuyo da 😅
benkosarim Bereninannesi Allah öyle bir güncelleme veriyor ki tutamam derken elinde evirip çeviriyorsun niye ağladığını derdini anliyorsun hiç korkmayın tadını çıkarın birazda uyuyun ilk aylarda uykusuzluk çok maalesefki
Esrauysal Bereninannesi ay sen ne yapıyorsun geçen konuşmuştuk benımkıde kız sırt üstü hiç yatıyor musun ya yada sağına benim her yer ağrıyor sabaha kadar kırk kere dönüyorum ya
Bereninannesi Denos amiiinnn güzel duan yeter sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim yavrunu canım benim 🥰🤲🏻
Bereninannesi Esrauysal bende aynı o durumdayım kızım ya bu bel ve sırt ağrılarına bi çözümün var mıııı
Bereninannesi benkosarim öyle oluyo dimi güzel yorumunuz yeter valla içim ferahladı Allah razı olsun 🥰
Eminasmom Bereninannesi Valla benimde öyle hiç durmuyor özellikle geceleri kendini belli ediyor beyefendi 🤨🤨 Nst ye bile bağlarken hemşireyle kavga ediyor kemer bağlanırken falan tekme atıyor agresif biraz kendisi 😂😂