Melek63 Ezgihrcnn aynen 😟 doğumdan korktuğuma mı yansam doğum sonrası iki bebekle nasıl baş edeceğime mi🙄
Bade0022 Ezgihrcnn benim annem 2 kardeşimide öyle doğurdu kız kardeşim 40. Haftayı doldurdu tık yoktu bulguru kısırı yedi yürüyüş yaptı ertesi gün sancı başladı erkek kardeşim ve benide bu şekilde doğurmuş
Ffatma Bir tane de ben ekliyorum 39+5 bitiyor bu gece. Bebek de en son dört kiloya yakındı ne yapcam hiç bilmiyorum ablası bu vakitte gelmişti hâlbuki
Ezgihrcnn Melek63 Al bendende okadar valla. Tek tutunduğum dal iki sene sonra rahat edicem kafa mis rahat sonra kendi kendilerini büyütürler diye düşünüyorum. En azından etrafın söylediği bu ama bakalım yaşayıp göreceğiz 🫢
Ffatma Ezgihrcnn amiin dua edelim birbirimize. Valla sözde erken gelirler ikinciler zannediyor insan ama
Melek63 Ezgihrcnn kasılma, ağrı, halsizlik var mı şu sıralar ? Ben alt tarafta yoğun baskı,ağrı hissediyorum son 10 gün kadar
Ezgihrcnn Ffatma bi avazda inşallah hiç bilmeden gelirler benim ilki çok zordu bakalım bu kolay olur diyolar ama bakacaz bari oradan yüzümüz gülsün 🤭
KKTCHatiralari Ezgihrcnn ananas rahim duvarını yumuşatır kolaylaşır bu sebeple ve Meryem ana otu da kullanın araştırın şüpheniz olmadın diye söylüyorum size kalmış bide doğumu kolaylaştırıcı bebeği doğuma yönlendirme egzersizleri var onları yapın
Ezgihrcnn KKTCHatiralari teşekkür ederim canım meryemana otunu duymuştum ama nasıl yapıyo hiç bilmiyorum aktarda bulabilirmiyim acaba ?
snmhsnn Ezgihrcnn neler neler yaptım en son vazgeçtim 39-1deyim yapılan o şeylerin doğumu güselleştirdiğini düşünüyorum doğum anını erkene çektiğini net bir şekilde kendimde tespitledim ☺️
Ezgihrcnn snmhsnn bende katılıyorum artık valla kendimi paralıyorum gün içinde yok 🤭 içeride hanım çok keyifçi çıkası yok