Ilayda1 tecrubesizanneadayi12 belli olmaz belki yarın özel hastanenin acilinde veririm 😂 Çok merak ettim 🥰
Ilayda1 Gamzesnmz1 amin canım benim sağlıkla kucağına almayı nasip etain Rabbim inşallah ♥️ Aşılama mı yaptırdın sende ☺️
Gamzesnmz1 Ilayda1 evet bir kere tek yaptım o hafta içinde oldu çok şükür bi kadar erken gebe kalacağımı hiç tahmin etmiyordum. Hiç ümidini yitirme.
esmerella37 Gamzesnmz1 amin insallah canmm rabbim saglıcakla kucagına almayı nasıp etsin insallahhh 🙏🏻🙏🏻
Ilayda1 Gamzesnmz1 bende tek aşılamayla hamile kaldım şuanda oğlum 9 aylık çok şükür. Eğer hamileysem tedavisiz kendiliğinden oldu 🥰 O yüzden çok heyecanlıyım ☺️ Oğlum biraz küçük ama olsun eğer hamileysem beraber büyürler artık ♥️
Ilayda1 2206minik benim testimle nekadar benziyor 🤩 İnşallah doğrudur benimkide, test bozuk felan değildir 🥺♥️
Gamzesnmz1 Ilayda1 evet zor oluyor ama çocuk doğana kadar o da baya büyür. Araya çok zaman girdiğinde doğurmak zor oluyor en iyisi olmuş😃
2206minik @Ilayda1 daha çok minik annesi kan ver ½ güne netleşir benim ilk sonucum 170 di şeninde büyük ihtimalle öyle çıkar testlerimiz aynu🐣
2206minik @Ilayda1 ablamın bir oğlu vae tedavilerle hamile kaldı şimdi oğlu 11 aylık o da doğal yolla hamile kalmış nasıl sevindik bir bilsen seni çok iyi anlıyorum